Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

hava kıpkırmızı, gök gürlüyor, şimşek çakıyor. rüzgar desen efsane. yağışı söylemiyorum bile. ben yeterince doydum. fazlası varsa da hayır gelmesin demem Smile

Burada geçen bu sistem ilk 3 e oynar derken bazıları abarttığımı söylediler ama gördük ki bu kar 2017 yi lokal de olsa geçti kaldı ki 2 3 gün daha kar var en az dekler vs 1929 1907 1987 ile yarışıyor 2022.

(01-24-2022, 11:36 PM)Ali_Nalbant Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yarın 11 12 arası nasıl olur Pendikte yağış olurmu

Dekler sabah tekrar başlıyacak şansınızaa artık

Ne üzüldüm ya benim oğlam uyudu dışarıda acayip bi yağış var

(Son Düzenleme: 01-24-2022, 11:50 PM, Düzenleyen: kuzey1352.)

@Hasan_iSTANBUL Hasan Bey Gaziosmanpasa da son durum nedir?Kucukcekmece yagdikca yagiyor maasallah.Sabah Avrupa yakasini donup donup vuracak dedik fazlasi oldu maasallahSmile

Yalniz su bir gercek ki Avrupa yakasinin da tamami esit oranda nasiplenmedi vorteksten.Ic kesimleri ve batisi mukemmel yagis aldi.
  Beğenenler:
  • AZOR, Erol Bıldırcın, Hasan_iSTANBUL, Snowsedat

Hasan İstanbul kardeşim gaziosmanpaşa Esenler bağcılar gök delindi ne var neyoksa indiriyor 40 cm doğru gidiyor Esenler slmlar

Yarın kolluk kuvvetleri, sağlıl ve ulaşım harim tüm memurlar idari izinli
  Beğenenler:
  • Athenslayer, Erol Bıldırcın

Ataşehir'de 10 cm'i geçtik. Yarım saattir yürüyorum. Montumun üzerinde bile 2-3 santim kar biriktiSmile) yorulmasam daha da yürürdüm ama rüzgar yoruyor adamı. Herkes dışarıda tadını çıkarıyor. 5 senedir böyle kar görmemiştim şu an inanılmaz mutluyum.

Geçmiş olsun,değerli Ahmet kar'deşim...
Şahsım,Fatih lokasyonunda 35 yıl yaşadım.
87 Kışına orada ikâmet ederken,şahit oldum.
Yağış hususunda,tatminkâr bir mutluluk oluştu mu,Fatih te?

Aldığımız yağışlar neticesinde baraj doluluk oranlarında en az %70 bir seviyeye ulaşmasını bekliyorum.Şubatta alacağımız yağışlar neticesindede bu sene biraz nefes alacağız işallah...
  Beğenenler:
  • Erol Bıldırcın, Snowsedat

Konuyu Okuyanlar:
38 Ziyaretçi