| |
gudubet fatih biraz da olsa kar aldı neyse buna da şükür diyelim. burası böyle ise zaten diğer yerleri düşünemiyorum bile.
(01-24-2022, 07:02 PM)тaяaηтυℓa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Fatih adına iğrenç bir sistem oldu yağmur yağdı şaka gibi çöl burası nefret ediyorum bu ilçeden ağzımı bozduracak gudubet ilçe. Suriyenin bir ilinden farkı yok Şam Halep resmen iklimi de oraya benzedi valla. Fatih'e kar yağdığını gören tarantula affınıza sığınıyorum ahmet bey ![]()
(01-24-2022, 11:08 PM)RadicaL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Şimdi yavaş yavaş Dek oluşumları başlayacaktır diye düşünüyorum… Rusya kıyılarında bantlar oluşmaya başladı. Şu andaki hareket temposuyla kütle sabah saatlerine(4 ten sonra zayıflar 5 ten sonra boğaz hattından ayrılmış olur yön değiştirmez ise) doğru ayrılır. Anadolu yakasının doğusu zaten sabah da yağış almaya devam eder. Ama sabah saatlerinde dekler etkili olmaya başlar Istanbul radarına 4-5' ten sonra girerler.
Beğenenler:
• adakar, AZOR, Burak1980, Erol Bıldırcın, Hasan_iSTANBUL, Kadriyeuygun, kral, Snowsedat, volkan34tr
Beğenenler:
• adakar, AZOR, Bir Dost, Burak1980,
Tam covit olunacak zamandı. Ümraniyede harika yağış var. Arkadaşlar tadını çıkarın.
Ben de aynı şekilde düşünüyorum gece 3’ten sonra Dekler iyice kendini gösterebilir… Bu sefer daha derin bantlar bekliyorum…
Pendik tuzla gebze hattı avrupa yakası gibi aralıksız yağış alır mı yoksa sistemin gücü etkisini bitirir mı?
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| Kerimoglu, 50 Ziyaretçi |