Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

resim

Salacak koptu Allaha şükür. Oğlanı eve zor soktum gök gürültüsünden korktuda anacak eve girebildik.
  Beğenenler:
  • Hasan_iSTANBUL, Snowsedat, volkan34tr

gudubet fatih biraz da olsa kar aldı neyse buna da şükür diyelim. burası böyle ise zaten diğer yerleri düşünemiyorum bile.
  Beğenenler:
  • Captmehmet, Snowsedat

(01-24-2022, 07:02 PM)тaяaηтυℓa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Fatih adına iğrenç bir sistem oldu yağmur yağdı şaka gibi çöl burası nefret ediyorum bu ilçeden ağzımı bozduracak gudubet ilçe. Suriyenin bir ilinden farkı yok Şam Halep resmen iklimi de oraya benzedi valla.

Fatih'e kar yağdığını gören tarantula affınıza sığınıyorum ahmet bey Big Grinresim

Akıyor maşallah şova davam.
Son 1 saatte Gaziosmanpaşa da 20 cm ekledi süper yağıyor.

resim

(01-24-2022, 11:08 PM)RadicaL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Şimdi yavaş yavaş Dek oluşumları başlayacaktır diye düşünüyorum…

Rusya kıyılarında bantlar oluşmaya başladı.
Şu andaki hareket temposuyla kütle sabah saatlerine(4 ten sonra zayıflar 5 ten sonra boğaz hattından ayrılmış olur yön değiştirmez ise)
doğru ayrılır. Anadolu yakasının doğusu zaten sabah da yağış almaya devam eder.
Ama sabah saatlerinde dekler etkili olmaya başlar Istanbul radarına 4-5' ten sonra girerler.

resim
Bakirkoy bugun itibariyle 2017 Ocak'i sollamistir
Kar yagiyor bu gece,oyle beyaz ki sehir,anlamak bir omur surer,hayat niye kirlenir
  Beğenenler:
  • adakar, Erol Bıldırcın, Hasan_iSTANBUL

(01-24-2022, 11:01 PM)Enginist Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Allah'ım şükürler olsun.

Ya Rabbim aceleci davranıp sabırsızlık yaptığım için beni affet..

Müthiş yağıyor.

Çamlıca antenini görebiliyormusun Engin Bey...kiskis gülmek

Tam covit olunacak zamandı. Ümraniyede harika yağış var. Arkadaşlar tadını çıkarın.
  Beğenenler:
  • Burak1980, Hasan_iSTANBUL

Ben de aynı şekilde düşünüyorum gece 3’ten sonra Dekler iyice kendini gösterebilir… Bu sefer daha derin bantlar bekliyorum…
  Beğenenler:
  • Hasan_iSTANBUL

Pendik tuzla gebze hattı avrupa yakası gibi aralıksız yağış alır mı yoksa sistemin gücü etkisini bitirir mı?
  Beğenenler:
  • Hasan_iSTANBUL

Konuyu Okuyanlar:
Kerimoglu, 50 Ziyaretçi