|
Beğenenler:
• adakar, Alp 1903, AZOR, Eray, Hasan_iSTANBUL, Kutup Rüzgârı, Mustafa Torun 0834, snow41, Snowsedat, snowserkan, Umutkaraman,
@Hasan_iSTANBUL bey birazda bu tarafa gönderin bugun ogleden aksama kadar gunesli birgundu bulut bile yoktu
Size bu afetten dolayi gecmis olsun mu diyeyim gozunuz aydin guzel gercekten tatmin edici bir yagis mi oldu diyeyim Avrupa yakasina bugun gercekten Sibirya Ekspresi degil resmen SİBIRYANIN kendisi geldi uzun yillar unutulmayacak
Anadolu yakasını yağışa kapayan tek etken bu gün Rüzgar yönüdür doğudan esen rüzgar vorteks ve deklerin gelmesini engelliyor aşağıda radar rüzgar yönünü paylaştım orada nezaman yıldız yada karayel olursa size dek ler ulaşır diye düşünüyorum.
İki yaka arası resmen bir set var gibi. ![]() https://mgm.gov.tr/sondurum/radar.aspx?r...U=wind#sfB
Harika bir forum Harika yöneticiler ve Harika tahminciler Serkan bey Emin bey Azor Hasan ve ismini sayamadığım değerli emekçiler hepiniz sağolun varolun 2016 yılından beri Serkan üstada güvenirim yine güvendim beni yanıltmadı tabiki en büyük teşekkür şahsına kabul buyursun herkese iyi akşamlar bol KAR lı günler hoşçakalın şimdilik
Beğenenler:
• 3uZgibi, AZOR, Bir Dost, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, mehmet karsever, Umutkaraman,
Avrupa yakası beşiktaş çevresi için sistem bitti gibi bişey artık yağsa da arnavutköy kadar olamaz 5 cm yaparsa şükrederiz. Arnavutköy MGM de 49cm gösteriyor hepsini bugün yaptı. Çok üzücü çok.
(01-24-2022, 06:50 PM)storm16 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 2 saatlik grafiği izledim bana dönüş hareketi yaklasik 270 derecelik açıyla Bursa istikametine yöneliyor gibi geliyor, bandirma - mudanya hattini vuracak sanki, ancak kuvveti marmaradan gecerken azaliyor Radarı devamlı inceleyince öyle bir umut kaplıyor insanı ancak girdap dağılıp pide gibi oluyor ve poyraz yönlü rüzgar tüm kütleyi Apolyont Gölü'nün üzerinden Balıkesir e yolluyor. Karacabey-Bandırma güzel yağış alır. Ancak İstanbul Avrupa yakası gibi bir tipi beklemeyelim. O durum orasıyla sınırlı kaldı. |
Konuyu Okuyanlar: |
Captmehmet, efe90, Ert, Galatasaray1905, Hava Tahmincisi, mehmet karsever, realshadow, snow41, SnowSD, тaяaηтυℓa, 74 Ziyaretçi |