Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

(01-24-2022, 07:38 PM)Kutup Rüzgârı Adlı Kullanıcıdan Alıntı: resim

Anlık yüzyıl köprü trafiği bu nedir be kardeşim şu bizim işverenlerde böyle günlerde erken salıp anlayışlı olsalar olmuyormu
Deveye sormuşlar boynun niye eğri diye ..Nerem doğru ki demiş ..Anlayana arktık Smile

Gerçekten burası afet boyutuna geldi.. işe gidenler evlerine dönemiyor .Rabbim yardımcıları olsun hepsinin .

Ama o çok özlediğim görüntüyü sizlerle paylaşmak isterim. Gecenin gökyüzünde kar yağarken rengini ….
resim

sanki gündüz gibi

@Hasan_iSTANBUL bey birazda bu tarafa gönderin bugun ogleden aksama kadar gunesli birgundu bulut bile yoktu
Size bu afetten dolayi gecmis olsun mu diyeyim gozunuz aydin guzel gercekten tatmin edici bir yagis mi oldu diyeyim
Avrupa yakasina bugun gercekten Sibirya Ekspresi degil resmen SİBIRYANIN kendisi geldi uzun yillar unutulmayacak
  Beğenenler:
  • Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin

(Son Düzenleme: 01-24-2022, 07:57 PM, Düzenleyen: Raulde.)

resim

Hadımköy zabahaaaa kadar burada kaldık
  Beğenenler:
  • adakar, Hasan_iSTANBUL, Nuray, Ümittt, Xooner

(Son Düzenleme: 01-24-2022, 08:01 PM, Düzenleyen: Hasan_iSTANBUL.)

Anadolu yakasını yağışa kapayan tek etken bu gün Rüzgar yönüdür doğudan esen rüzgar vorteks ve deklerin gelmesini engelliyor aşağıda radar rüzgar yönünü paylaştım orada nezaman yıldız yada karayel olursa size dek ler ulaşır diye düşünüyorum.
İki yaka arası resmen bir set var gibi.

resim

https://mgm.gov.tr/sondurum/radar.aspx?r...U=wind#sfB
  Beğenenler:
  • snow41, Ümittt, volkan34tr

Harika bir forum Harika yöneticiler ve Harika tahminciler Serkan bey Emin bey Azor Hasan ve ismini sayamadığım değerli emekçiler hepiniz sağolun varolun 2016 yılından beri Serkan üstada güvenirim yine güvendim beni yanıltmadı tabiki en büyük teşekkür şahsına kabul buyursun herkese iyi akşamlar bol KAR lı günler hoşçakalın şimdilik

Vorteks Anadoluyu teğet
Mi
Geçti
Serkan abi

Avrupa yakası beşiktaş çevresi için sistem bitti gibi bişey artık yağsa da arnavutköy kadar olamaz 5 cm yaparsa şükrederiz. Arnavutköy MGM de 49cm gösteriyor hepsini bugün yaptı. Çok üzücü çok.

Arnavutköy müthiş nerdeyse arabanın lastikleri görünmeyecek
resim

(01-24-2022, 06:50 PM)storm16 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 2 saatlik grafiği izledim bana dönüş hareketi yaklasik 270 derecelik açıyla Bursa istikametine yöneliyor gibi geliyor, bandirma - mudanya hattini vuracak sanki, ancak kuvveti marmaradan gecerken azaliyor

resim

Radarı devamlı inceleyince öyle bir umut kaplıyor insanı ancak girdap dağılıp pide gibi oluyor ve poyraz yönlü rüzgar tüm kütleyi Apolyont Gölü'nün üzerinden Balıkesir e yolluyor. Karacabey-Bandırma güzel yağış alır. Ancak İstanbul Avrupa yakası gibi bir tipi beklemeyelim. O durum orasıyla sınırlı kaldı.
  Beğenenler:
  • adakar, AZOR, Hasan_iSTANBUL, snowsnow, Ümittt

Konuyu Okuyanlar:
Captmehmet, efe90, Ert, Galatasaray1905, Hava Tahmincisi, mehmet karsever, realshadow, snow41, SnowSD, тaяaηтυℓa, 74 Ziyaretçi