| |
Sunan en onemli soru anadolu yakasi bogaz hatti nemalancak mi ? Saat kac ta giris olacak. Bilen uzman arkadaslar cecaplarsa seviniriz forumca
Anadoluuuuuuuu hazırmısınız riva civarında kütleler oluşmaya başladı gelll artık gönlümün efendisi gel gellllllllllllllll
Anadolu yakası olarak acayip gerilmiş durumdayız. Herhalde Vortex’in gözü bizim üzerimizde. Hava iyice durgunlaştı. Endişeyle karışık bir heyecan içerisinde bekliyoruz. 5 dk’da bir ümitle radar görüntüsünü açıp, kütlenin hala aynı yerde olduğunu görüyor ve biraz daha geriliyorum. Askerde şafak sayarken bile böyle darlanmamıştım.
Beylikduzu Buyukcekmece yolu yogun tipi yuzunden ulasima kapanmis
Avmler bugun 19.30 da kapatilacak Bircok kaza meydana geldi
Burada anca kuru soğuk..İşim gereği sıkça İstanbul'a geliyorum ama bu sistem nasip olmadı.Keyfini çıkarın arkadaşlar.Hep takipteyim ve burada emek harcayan snowSerkan, Azor, Kardanadam Emin, Storm16, Hasan arkadaşlarımı başta, tüm tahminci arkadaşlar yanılmasınlar diye çok dua ettim.Yanılmadılar ve gururlandım..İyi ki bu forum var, yoksa uyduruk tahminlerle yaşayıp gidecektik.
Kuzey kesimlerde durum çok kötü. HAdımköy mevkinde abimin çalıştığı fabrikada mahsur kalmışlar. Servis araçları gelemiyormuş. Gelse de gidemicekler.. İstanbul trafiği felç durumda.
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| KardanadamEmin, 63 Ziyaretçi |