| |
(01-22-2022, 02:48 AM)Sarelf Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bağcılar orta şiddette lapa lapa yağıyor bu yağış dek etkisimi ? Hayır. Akşam saatlerinde yaşanılan yağış sıcak sektör gündüz girdikten sonra arkadaki soğuk sektörden biraz önde giden kopuk soğuk parseller etkisiyle alınan kar yağışıydı. Şimdi esas soğuk cephe girdi ve güneyden siklonun da kuzeye yağışı baskıladığı bir alçak basınç alanı var. Bu cephe boyunca mühürlenip kalacak bir süre. Şartların (havanın nem kapasitesi, katmanlar arası uzaklıgın daralması vs.) olgunlaşmasıyla cephe fazla ilerleyemeden anadolu boyunca yagış şiddetlenecek. Anadolu yakasının özellikle doğusu " sistemin ilk kısmında" bu sebepten 1-0 önde.
https://www.agli.bel.tr/canli.php
şu kadar yağsa yeter fazlasında gözümüz tabi var ama en az bu kadar. ah @AZOR memleketin ne güzel kar alıyor.
arkadaşlar belli ki istanbul coşmuş durumda arabası olan arkadaşlar motor kaputu içine gizlenmiş kediler ve hayvanlar olabilir arabanızı çalıştırmadan kaputu açıp bakınız dikkatli olalım lütfen.
Pek kıymetli,Ahmet bey kardeşim...
Kuvvetle umuyorum ki,ikâmet ettiğin lokasyon seni bu kış hiç üzmeyecek... Zira,87 kışını yaşadığım Fatih'e,senin en sevdiğin dostunu gönderiyorum. İyi günlerde kullanın.
(01-22-2022, 01:27 AM)Eroglu44 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Siz ne karaktersiz insanlarsınız 850 de daha -5 bile girmemişken ortalığı birbirine katıp burada bu işi gönüllü yapan insanların hevesini kırıyorsunuz yatacak yeriniz yok ben anlamış değilim konu buradan karaktere nasıl geldi? genel olarak çok abartılı tepkiler var bence forumda bu benim şahsi görüşüm. Eyüp yine pamuk gibi yağıyor
(01-22-2022, 03:08 AM)scream Adlı Kullanıcıdan Alıntı: https://www.agli.bel.tr/canli.php Maşallah memleketim konumu itibariyle her kış genelde güzel kar alır 2 gün önce 110 cm kar vardı son durumları haber alınca iletirim 1992 de 4 metre yağmışlığı var.
Aynı boğa simgesine sahip olan benim memleketim Artvin de bu sene ilçe ve köylerde metreleri zorluyor ve hatta geçiyor.
Bu sırada Pendik kuzey hala aynı. Bolca, pamuk gibi ve sakin sakin. Tabii kar yağınca yansımadan dolayı oluşan o renkli gece görüntüsü de oluştu.
"Gel ey sevgili, gel! Ne olursa olsun yine gel!!"
Selamün aleyküm herkese günaydın, sabah kalktım yazılanları okudum ve dehşete düştüm. Kar yağmadı diye sitem edenlerin ağıtlar yakanların yorumları okadar komik ki, sistemin S si giriş yapmadan ağlama duvarına çevirmişler burayı. Sitem etmenin de bir adabı var yaw şu 1 hafta geçsin bir bakın yağmış mı yağmamışmı ozaman deyin ki, hani böyle böyle olacaktı neden öyle oldu diye. Burada emek harcayan uykusuz kalan adamları üzmeyin. Beğenmiyorsanız takip etmeyin. Gidin Orçun bostancı denen şahsı takip edin. Bakın o ne yazmıştı perşembe günü ; sistem beklentinin altında kalacak ve potansiyeli düşük olacak diyordu, ama şimdi nediyor pazar ve pazartesi günü mezosiklon geliyor vurduğu yerde 40 cm kar yapar diyor. Bunlar başkalarından kopyala yapıştır yapan, zamanında birlikte TV ye çıkan arkadaşları arkasından küfürler eden şahsiyetler gidin bunları takip edin beğenmiyorsanız buradaki tahmincileri.neyse bekleyip göreceğiz sonra sizlerin ozaman ki yorumlarınızı göreceğiz.
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| 14 Ziyaretçi |

ah @