Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

Bravo takım harikasınız Big Grin neyin kafası arkadaşlar bu ? Sistem girmeden kar attı sürpriz olarak. Sisteme ek değildi o. Herkes kafasını toparlasın düzgünce mantıklıca düşünüp hareket etsin. Koca koca insanlarız hiç birimize yakışmıyor böyle şeyler. Ilıkçılar troller olacak elbet. Diğer siteler gönderiyor bunları sakin biraz ya. Saygılar KARdeşlerim.
  Beğenenler:
  • AZOR, Erol Bıldırcın

Üstatlar boş konuşanları boşverin canınızı sıkmayın biz sistemi konuşalım son durum nedir gece güncellemesi nasıl çıktı önceki günlere göre sistemde kuvvetlenme var mıdır anlatırsanız dinleriz?
  Beğenenler:
  • adakar, AZOR

Siz ne karaktersiz insanlarsınız 850 de daha -5 bile girmemişken ortalığı birbirine katıp burada bu işi gönüllü yapan insanların hevesini kırıyorsunuz yatacak yeriniz yok
  Beğenenler:
  • Erol Bıldırcın

Her sene aynılar meyve veren ağaç taşlanir
  Beğenenler:
  • AZOR, Erol Bıldırcın

Özellikle sistemin içine girdikten sonra ortaya çıkan bir takım kişilerin yazdıkları hiç kaale alınmasa, cevap falan verilmese pek güzel olacak ama insanız tabi. Sabır da bi yere kadar.
  Beğenenler:
  • AZOR

Biraz ağır kaçabilir fakat bayadır rahatsız olduğum birkaç nokta var. 
Hasan abimin de takıldığı noktalar da bunlara dahildir diye umuyorum. 
En başta bazı tipler var olumlu olumsuz bazı değişiklikler olduğu kanısına tek başına varabiliyor fakat yine de referansı @snowserkan abimizden istiyor bir mesaj öncesinde mesajına karşılık verme nezaketi gösteren zaman ayıran güzel insanı yok sayıyor.

Emin olun sizin spesifik sorunuza direk "alıntılayarak" cevap veriyorsa bu forumda kimse, alacağınız cevap o anlık verilerle tamamen doğrudur.
Kafanız bulanık kalıyorsa "ki olmaz normalde" o zaman belki bu nezaketsizliği yapma hakkınız var "soru cevap" bölümünde.

Diğer bir nokta veriler bile 6 saatte bir güncelleniyor ortalama sizden saat başı mesaj geliyor bir çoğu da bir önceki mesajı bile okumaya çaba harcayamayan kişiler.
Güzel kardeşim bir tara sayfayı gerekirse 2-3 belki 5 sayfa geriye git. Ha cevap bulamadın mı o zaman yaz.
Zaten bu dediğimi uygularsanız 5 sayfa geriye de gitmeniz gerekmez fazla mesaj yükü olmayacağı için aradığınızı son 2 sayfa içinde bulursunuz.

Son nokta da forumu mesaj çöplüğü haline dönüştürmemek adına yukarıda belirttiğim iki noktaya da riayet ederekten ve kendi karar mekanizmanızda lütfen yazdığım mesaj başka bir forumdaşımın istediği bilgiyi almasını engeller mi diye düşünüp öyle yazın ki mesaj çöplüğü değil bilgi içerikli bir forumumuz olsun.

Umuyorum Hasan abim başta olmak üzere bu durumdan rahatsız olan bütün insanların daha rahat aktive olmasını sağlarız.

Kırıcı olmak istemiyorum sadece problemlerin önüne geçmek adına gerekli bir mesajdı bu yazdığım.

Can

Yağacak diyoruz örtüde olacak diyoruz ama yok ne desek nafileSmile

Bekleyin zamanı var diyoruz ama yok bekleyemem diyorlar..

İnsan yaşadığı şehire ilçeye kızar mı arkadaş.. Çok garip çok enteresan..Smile

Gfs gece güncellemesi hatalarla dolu çöpp sabah bakarız oda 26 ocak sonrasına
  Beğenenler:
  • Erol Bıldırcın, Hasan, mirhan, Nuray, scream

@Bir Dost yazın çok güzel ama o yazını bile okumayacaklar biliyorsun değil mi Smile
  Beğenenler:
  • AZOR, Bir Dost, Erol Bıldırcın, Hasan, KMA76, REALSHADOW

(Son Düzenleme: 01-22-2022, 02:09 AM, Düzenleyen: Hasan.)

@snowserkan @Bir Dost ve değerli yöneticiler bir kaç kelime de ben söyleyeyim.

Snowserkan sayfası gönüllü olarak oluşturulmuş bir sayfa olup devlete ait resmi bir yapı değildir. Buradaki tahminci ve uzman arkadaşlar para karşılığı değil gönül karşılığı bu tahminleri bilim ışığında yapmaktadırlar. zaman gelir tahmin tutar zaman gelir tahmin tutmaz.. Buradaki tahminciler günler ve haftalar öncesi tahmin yürütüyorlar. resmi organlar veya medyatik uzman sayılanlar 1 veya 2 gün öncesinden tahmin yapıyorlar. Buraya kızanlar bu sayfaya bakmak zorunda değilsiniz. Biz Serkan bey ve tahmincilerimizden razıyız. Siz sürekli absürt eleştiri yapanlar razı değilseniz sayfayı açmayınız. Eğer kızacaksanız süreki tahmini saat saat değiştiren resmi sayfalara kızın çünkü asıl tutarsız olan onlar. Mesela ben rahatsız olsam bu sayfaya açıp bakmam meseleyi kökünden halletmiş olurum. Ama rahatsız olanlar benim fikrimce rahatsızlığı başka gibi geliyor. Ben denizli de olmama rağmen istanbul sayfasına girip istanbula kar yağma ihtimalini bile seviyorum arkadaş. Neyse çok yazdım zaten bu yazıyı da onlar değil biz razı olanlar okuruz.

@Hasan_iSTANBUL abi zamanında sana kullanıcı adımı bile vermek istedim giriş yapman kolay olsun diye şimdi sana bu teklifi yapanları bırakıp gitmen hoş olmaz abi. takılma sen boş ver amaçlarına insanları ulaştırma.

Saygılar.

Konuyu Okuyanlar:
efe90, 58 Ziyaretçi