Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

(Son Düzenleme: 01-21-2022, 10:45 PM, Düzenleyen: hasanshn.)

Serkan abimiz ve kardanadam emin abimiz ve daha burada emek veren nice abilerimize Yaşlarınızı bilmiyorum her türlü saygım ve sevgim sonsuzdur sizleri 7.8 seneden beri takip ediyorum ben kendim 30 yaşındayım ve hala çocuk gibi kar yağışını beklerim ve bu çocuk gibi olan merakımı burada herkesle beraber paylaşabiliyorum çünkü bunu biliyorum ki herkesde benim gibi böyle sabırsız ve meraklı ve kar yağdığı zaman çocuk gibi.

Ustalarımıza saygım sonsuz en kral meteorologlar gelse ben buradaki meteorologlara değişmem çünkü burada sevgi var saygı var dostluk var arkadaşlık var hepinizi ayrı ayrı seviyorum ve asla bir saygısızlığımız olmaz burada aslında sitemimiz size değil asla ve asla sakın böyle düşünmeyin sizin yazdığınız her kelime benim için değerli kıymetli.

Tek sitemimiz kaç seneden beri adam gibi beklediğimiz sistemlerin bir türlü İstanbul’a gelmemesi. Bütün arkadaşlarımıza sevdiklerimize kar geliyor diye mutlulukla haber veriyoruz. Ama sonunda aldığımız şey hafif kar yağışı sonrasında Yağmur gelmesi. Ne kadar üzücü bir durum tahmin edilemez bir şey.

Çünkü az çok burada bir şeyler okuyoruz okuduklarımızdan kafamızda bir şeylerin temelini atıyoruz ve beynimize şunu anlatamıyoruz hepsinin birer tahmin olduğunu. Beynimiz bir şekilde Kuruyor ve ne kadar beklentilerimiz düşük tutsakta olmadığında üzülüyoruz ve üzüldüğümüzde asla gelip buraya sitem etmiyoruz çünkü bu derdimizi yanımızda anlatacağımız başka bir arkadaşımız veya dostumuz yok çünkü bu kar sevme hastalığı çoğu insanda yok. Tek dert yakına bildiğimiz yer yine bizim gibi olan kişiler olduğu için buraya yazıyoruz sakın yanlış anlamayın hepinizi çok seviyoruz hepiniz bizim için çok kıymetlisiniz üstatlar ve diğer arkadaşlar.

Bu ne şiddet bu celal arkadaşlar bu daha sistem in sıcak cephe si daha adam akıllı soğuk yeni giriyor bugün 6 daki kar yağışı 850 hp - 4 ile karayelle kar başlattı sonra rüzgar azaldı rakım düşük yer ler karla karışık a döndü ileryen saat ler kuzey den daha soğuk - 850 hp - 10 12 girecek rüzgar IN yıldız a dönmesi ile beraber DEK koşulları Serkan beyin dediği gibi yarın cumartesi akşam saf kar olarak pazar pazartesi salı müthiş kar yağışları var İÇİMİZDE ERGEN KARDEŞLERİMİZ VAR ÇOK SABIR SIZLAR LÜTFEN SAKİN
  Beğenenler:
  • Deepsnow, Kadriyeuygun, Yahya41

Telegramda snow serkan a özel grup mu var. Şimdi indirdim baktım ama bulamadım

20 milyonluk bir şehir 600 bin konut ve 600 bin ısı adası 1 milyon araç 1 milyon egzoz gazı deniz seviyesinde rakımı çok düşük küresel ısınma konum olarak aşırı değişken hava sirkülasyonu olan bir şehirde 20 cm KAR büyük olaydır kıymetini bilin
  Beğenenler:
  • yarim

Bazılarimiz hala anlayamiyor yazdigimi sanirim.

Neyse herkesin istedigi polyanna șekilde son noktayi koyup ayrilayim ;

Aman tanrim bu muthis bisey cok heyecanli sahiller olarak eli kulaginda, asla olumsuz birsey yok, bugun gece gelecekti ama olsun cumartesi geceye artik kismet, hic mi hic üzülmüyoruz. Yașasın..

Arkadașlar, bildigim kadariyla burası bir forum ve herkes ayni sevdasi için burada.
Bırakın insanlari, üzüntüsunde hayal kirikliginda da buraya gelip birseyler karaliyorsa, sizinle paylașıyorsa bunu değerli bisey olarak görün.
Size kendini yakın görüpte burada paylasiyordur.

En azindan benim oyleydi.
Demekk ki yapmayacagiz.
Kusura bakmayin. Okuyup cikariz bundan sonra.

(01-21-2022, 10:46 PM)Hasan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Telegramda snow serkan a özel grup mu var. Şimdi indirdim baktım ama bulamadım

Türkiye kar sevdalıları grubun adı

İstanbul'da kar sevdalısı olmak sabır ister

Sabırsızlık demeyelim de, bıkmışlık diyelim. 2007'den itibaren bir lanetin içindeyiz. O kadar hayalkırıklığı yaşadık ki karseverler olarak. istiyoruz, bekliyoruz ama olmuyor. Geçen seneki tulpar gibi bu da son anda yalan olur mu diye korkuyor insanlar. 2012 şubat başı sisteminde olduğu gibi elimizden kaçıp gider mi diye endişeleniyor. Benim de bir kar aşığı olarak ne yalan söyleyeyim bir tık modum düştü ama bu sistemden umutluyum. Kararlı şekilde uzun zamandır modellerde varlığını göstermiş bir sistem. Yarın akşam itibariyle örtü almaya başlayacağız. Tahminci arkadaşlar da alınganlık yapmasınlar. Buradaki insanlar aşık. Aşkta mantık yoktur.
  Beğenenler:
  • karulan

Gem toplam tahminş kar haritası
resim

Kıymetli Arkadaşlar elbetteki bende isterim böyle güçlü bir sisteme direkt saf KAR ile başlamayı umutsuzluğumu içime atarım buraya yazarsam diğer sevdalı insanlarıda üzerim gerekli açıklama Serkan üstadımız tarafından yapıldı cumartesi geceden itibaren çarşamba sabahına kadar soğuma ve rüzgar hızı DEK ler için müsait olacağı tahminini paylaştı bizede sabırla beklemek düşüyor kalın sağlıcakla
  Beğenenler:
  • adakar, Burak1980, Snowsedat, Xooner

Konuyu Okuyanlar:
sirgalton, 39 Ziyaretçi