Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

Bıkacaksınız, boşuna endişelenenler var...

DEK Mekanizmasının çalışabilmesi için şartlar Yarın akşam ve Gece saatlerinde olgunlaşmaya başlıyor.

Ümitsizliğe kapılmayın sabırla bekleyin.

Yarın gün içinden çok beklentiniz olmasın ..

Paniğe gerek yok. Sistem başladı ve bir hafta bizimle. Tabi ki hava bu, belli de olmaz, herşeye hazırlıklı olmak lazım. Yıllar önce bir sistemde birden bulgaristan'da oluşan bir yb sistemi bir anda kocaeli tarafına atmıştı yoksa bir gün daha efsane dek alacaktık. Hatırlayan hatırlar. Efsaneyi kocaeli'ye kaptırmıştık. Hava böyle bir şey. Değişken. Bir anda herşey tersine de dönebilir ama bu sistemde böyle bir şey söz konusu değil merak etmeyin. Uzun zamandır modellerde var olan bir sistem ve hiç bozulmadan geldi. hatta son güncellemelerde yağışta artış vardı. Yani no problem.
  Beğenenler:
  • AZOR, Erol Bıldırcın, Xooner

Mezosiklonun bu sistemde gerçekleşme ihtimali mevcut mudur acaba?
"Gel ey sevgili, gel! Ne olursa olsun yine gel!!"

Beğenenler:
  • Erol Bıldırcın

Gece güncellemesini görelim ona göre skew-t üzerinden bakarız duruma

E ben bu gece bașliyor zannediyordum, yarin gün icinden de bisey beklememeliymișiz, bu sahiller olarak bari yarin aksam dogru duzgun yagis alalim.

Anladigim kadariyla cumartesi geceye kadar bisey beklememeliyiz dogru muyum?

Bosuna heyecanlanmișim (:
  Beğenenler:
  • themuslim

Kardanadam emin beye özellikle teşekkür etmek istiyorum..
3 saatte 1 bizleri kar sevdalılarını bilgilendirip sorularımızı cevapladı sonunda o sibirya ekspresini istanbula getirdi teşekkür ediyorum emin beyy  Clap

Kendi şahsım adına,kendi kanatimce bence emin beyy apoletindeki yıldız sayılarını fazlasıyla hak etti 

parti zamani
  Beğenenler:
  • Captmehmet, Erol Bıldırcın, Snowsedat, volkan34tr

(Son Düzenleme: 01-21-2022, 10:21 PM, Düzenleyen: hasanshn.)

Benim anladığım kadarıyla herkes bu akşam için güzel sistem var yoğun yağış alacak diyorlardı şimdi bu akşam bitti yarın akşama kaldık tabi bunlar tahmin değişebilir ama biraz ümidimiz kırıldı çok Ümitliydik çünkü biz bu akşamda neyse artık yapacak bir şey yok Sad Olmayınca olmuyor

(01-21-2022, 10:07 PM)karulan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: E ben bu gece bașliyor zannediyordum, yarin gün icinden de bisey beklememeliymișiz, bu sahiller olarak bari yarin aksam dogru duzgun yagis alalim.

Anladigim kadariyla cumartesi geceye kadar bisey beklememeliyiz dogru muyum?

Bosuna heyecanlanmișim (:

Maalesef biraz öyle oldu ben de çok heyecanlanmıştım heveslenmiştim ama olmadı üzüldüm birazcık Sad

Sistemin soğuğu girmedi daha . Bu nasıl serzeniştir böyle.

Biraz sabırlı olmayı öğrenin

Telegram grubundaki arkadaşlar sağolsun sistemi bitirdi. Neden bu kadar sabırsız bir toplumuz biz.
  Beğenenler:
  • Erol Bıldırcın, Snowsedat

Konuyu Okuyanlar:
Galatasaray1905, 98 Ziyaretçi