Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

Eyüpsultan da ikamet eden arkadaşların bilgisine
resim
                             Sonsuza DEK
  Beğenenler:
  • adakar, Hasan_iSTANBUL

(01-20-2022, 08:23 PM)Özgür Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Gfs nin akşamki çıktısı memleket için iyi değil.Model bitti ama kar soğuk bitmediği gibi dahada kuvvetleniyor
Şubat başindan itibarende sibiya devreye giriyor.
Yani gfs akşam çiktisina göre ülkemizin tamamı 1929 kışının daha kapsamlı geniş hali gibi bir durum
Anadoluda binlerce köy ilçe il yolları kapanır erzak ısınma sağlık vs büyük sorunlar ortaya çıkar.Herseyin çoğu zarar.

Yaw özgür bey yazının başını okudum bir an dedim aha sistem eridi herhalde, memleket için iyi değil yazmışsın her yöne çekilir bu laf   Smile neyseki sonuna doğru okuyunca içim rahatladı. Derin bir ohhh çektim  Ski

MGM kocaeli sakarya bursa balıkesir eskişehir için sarı uyarı verdi. İstanbul için ne gibi uyarı verecek acaba?
  Beğenenler:
  • adakar

Asıl yoğun KAR ı DEK bantları bırakacak gibi duruyor öyle olursa şayet 2004 ü sollar bu sistem
  Beğenenler:
  • Hasan_iSTANBUL

Beni kırmızı uyarı keser Smile

resim

İstanbul dikkatine !

Üç, dört gündür sessizce takibe aldığım, Şubat 2 - 9 arasındaki DEDE sistemimiz bu akşam GFS modellerine yansımaya başladı...Belkide içine girmekde olduğumuz 21- 30 Ocak sistemimizle blokaj yaparak, birlesebilir ve Yarın başlayıp Şubatin 2nci haftası ortalarına değin ağır soğuklarla başbaşa kalabiliriz..Şubat 2-9 arası bir sonraki sistemimiz olacak, takipdeyiz..Gelişmelerin gidişatı güncellemelere göre şekillenecektir..Detaylar ilerleyen günlerde.. thumbsup

Bu işin hiç şakası yok pts salı çar -45 var tepemizde uyyyyy çok fenaa.

Mgm istanbula yoğun yağmurlu sarı uyarı verdi Smile

Mgm alemsin ..Metrelik kar geliyor yağmur için sarı uyarı yapıyorsun ..
  Beğenenler:
  • Hasan_iSTANBUL

Konuyu Okuyanlar:
Snow Gökhan, 49 Ziyaretçi