| |
(01-20-2022, 08:23 PM)Özgür Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Gfs nin akşamki çıktısı memleket için iyi değil.Model bitti ama kar soğuk bitmediği gibi dahada kuvvetleniyor Yaw özgür bey yazının başını okudum bir an dedim aha sistem eridi herhalde, memleket için iyi değil yazmışsın her yöne çekilir bu laf neyseki sonuna doğru okuyunca içim rahatladı. Derin bir ohhh çektim
MGM kocaeli sakarya bursa balıkesir eskişehir için sarı uyarı verdi. İstanbul için ne gibi uyarı verecek acaba?
Asıl yoğun KAR ı DEK bantları bırakacak gibi duruyor öyle olursa şayet 2004 ü sollar bu sistem
Beğenenler:
• adakar, Burak1980, Deepsnow,
Üç, dört gündür sessizce takibe aldığım, Şubat 2 - 9 arasındaki DEDE sistemimiz bu akşam GFS modellerine yansımaya başladı...Belkide içine girmekde olduğumuz 21- 30 Ocak sistemimizle blokaj yaparak, birlesebilir ve Yarın başlayıp Şubatin 2nci haftası ortalarına değin ağır soğuklarla başbaşa kalabiliriz..Şubat 2-9 arası bir sonraki sistemimiz olacak, takipdeyiz..Gelişmelerin gidişatı güncellemelere göre şekillenecektir..Detaylar ilerleyen günlerde..
Beğenenler:
• adakar, Alp 1903, Burak1980, Captmehmet, Deepsnow,
Bu işin hiç şakası yok pts salı çar -45 var tepemizde uyyyyy çok fenaa.
Mgm alemsin ..Metrelik kar geliyor yağmur için sarı uyarı yapıyorsun ..
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| Snow Gökhan, 49 Ziyaretçi |

neyseki sonuna doğru okuyunca içim rahatladı. Derin bir ohhh çektim