Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

Wundergroundaki yıllardır kayıtlı istasyonumun Amerikan web api sine sahip site bile kar verdi arkadaşlar boşuna uğraşmayın.Kolay kolay kar vermez bize...

resim

(01-20-2022, 12:17 AM)scream Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(01-20-2022, 12:05 AM)angelusoO Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(01-19-2022, 10:37 PM)Trakia Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Geçen sene son anda dönen sisteme benzemez inşallah.Ecmwf nedense hiç güven vermiyor bana.

Geçen sene son 5  6 günde sistem değişmişti, bu sene son 48 72 saat kaldığından değişme ihtimali %10 bile değil. 

İçin ferah olsun kara doymak değil bazılarımız bıktık artık biraz kemiklerimiz ısınsın diyeceksiniz.

Bence bunu burada hiç kimse demez Smile

Dostum bugün bolu dağında 4 saat mahsur kaldıktan sonra bıktık artık dedim. Ama istanbula adım attığım an keşke yağsa diye heyecanlandım.
  Beğenenler:
  • angelusoO, Hasan_iSTANBUL

Gfs güzel ilerliyor
  Beğenenler:
  • Aslan536, Emirsiyahbeyaz, Kutup Rüzgârı, Ümittt

Hayırlı geceler herkese bazı sitelerde ve bizim içimizde ahvah yapan model böyle çıktı tüh sistem kaçtı velveleye verenler var arkadaşlar BU işin piri model okumayı bilen Serkan bey kardeşim çok güzel açıklamış kar kış tipi geliyor diye ben deniz aciz kendi hacmi le baktığım 8 tane model bu işi bilen kişilerin verilerini inceledim cuma akşamı na kalmadan cephe ile beraber geliyor kuzey den Romanya Bulgaristan hattı ile yağış çakışıp kısa sürede kar a çeviriyor soğuk hava okadar güçlü ve blokaj olup batı Karadeniz gidip yeniden dönüp İstanbul ve Marmara yı vuruyor oradan ege ye inip yeniden cephe Karadeniz ve Marmara ya da çıkıp bol kar bırakıyor YANİ KISACASI BLOKAJ OLUP MARMARA BATI KARADENİZ ÜZERE NE BOL KAR BIRAKIYOR 10 GÜN DURUM BU DAHA DEK LER SÖYLEMEDİM BİLE Bünyamin sürmeli gibi temkinli yorum yapan kişi bile hazırlık lı olun ok yoğun olacak dedi biraz uzun oldu site yönetimin den özür dilerim hayırlı geceler

Meteociel gfs avrupa server'ını çökerttik  Big Grin

Şuana kadar daha iyi yağışlar,%30 daha fazla gelecek

Arkadaşlar bence yaşayacağınız o muhteşem günleri telefonlara kaydetmeyin. telefonlar giderse o videolar ve fotoğraflar da gider. bence siz onları benim gibi buluta yükleyin ki yarın torunlarınıza gösterme imkanınız olsun.Allah nazardan saklasın muhteşem görünüyor 210 saate kadar.
  Beğenenler:
  • Erol Bıldırcın, Hasan_iSTANBUL, Ümittt

https://youtu.be/Su7A_daraYg
  Beğenenler:
  • AZOR, Captmehmet, Hasan_iSTANBUL, Ümittt

Öncelikle Geçen sene uzun soluklu sistemi bilen serkan hocama tekrar  teşekkürler.  63 cm ölçtüm burda. 

Egerki İstanbul için bu sistemde cm değil metre konuşuluyorsa  biz mahsur kaldık demektir  Tongue

Kar sevdalısiyiz. Önümüzdeki hafta üç gün izin aldım. 

Cumartesi Güzergah önce Ümraniye ordan bayrampasa sonra soğanlı ve dönüş gebze 

Pazar günü Adapazarı.  Hadi bakalım bana kolay gelsin. Kışlık lastikler hazır. 

Herkesin emeklerine sağlık. 
Heyecanla bekliyoruz ailecek. 

Öncelikle pozitif yorum yapanları  ve sinerji yaratıp beni mutlu kılanları sevgiyle saygıyla selamlıyorum. 

Bu forumu gercekten seviyorum.
Iyiki varsınız.

Gfs gece güncellemesi
Ne kötü ne iyi bir günceleme oldu ben beğendim 
258  saatte kadar toplam karresim

Konuyu Okuyanlar:
37 Ziyaretçi