| |
144 saatte kadar aynı kusura bakmasın ama ecmf bizim mgm ye bile ters düştü inandıkmıı
Geçen sene son anda dönen sisteme benzemez inşallah.Ecmwf nedense hiç güven vermiyor bana.
Ama öyle ama böyle KAR yağışı olacak geçen yılda son anda sistem zayıflasada fenada KAR yağmadı aslında bekleyip göreceğiz Râb bilir ben kafayı sıyırmamak için beklentimi düşük tutup geçen yıla göre ayarladım
Valla hiçkusura bakmayın.Meteoroloji Genel Müdürlüğü tahminlerindeki sürekli tutarsızlık ve yanlış tahminlerine ağzınızı açmıyorsunuz unutup geçiyorsunuz, bünyamin bizim gibi amatör tahmincilere rağbet etmeyin derken 1 gün kala tahmin yapmayı kendine övgü sayarken uzun vadede nokta atışı yapan tüm tahminci arkadaşlarımızı içten kutlarım.Cetveller ,cm ler antenleriniz bol olsun.Uzun vade soğuklarımzın keyfini Emin Bey gibi salep,çay,boza kestane keyfi yaparak izleyin lütfen.Saygılar.
Ya zaten onceden yașananlaedan oturu, konumumdan öturu hep bi tedirginlik hep bi umutsuzluk var...Tanrim,bozmasin biseyler, metre metre yagsin ne olur
Arkadaşlar az sabır lütfen, dün Serkan abi ders niteliğinde diyagram paylaşımlarını yapti ve sıcak senaryo olduğunu örnek göstererek verdi bu günde dünden farklı çıkmayacağını nereden biliyorsunuz az sabredin bekleyelim diyagramlar çıksın ona göre yorum yaparsınız, lütfen sitemkâr karamsar mesajlar yazmadan bir bekleyin öncelikle doğruluğunu bir bilelim sonrasında Tahminci arkadaşlar çıktıları sizler için yorumlayacaklardır zaten merak etmeyin.
Serkan abi 1metre demişsin Yer yer ortalama Ümraniye 50cm alirmi ben geçen seneki gibi yağsın onada tavım çok iyidi geçen sene 35 40 cm almıştık Şubat'ta
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| bulcelik, 28 Ziyaretçi |