Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

2 metre geçecek bir çok kent merkezinde
  Beğenenler:
  • adakar, Burak1980, EJDER, SnowPoyraz, snowserkan

@scream

En kötü günde, en kötü güzergahlardan biri. Mecbur değilseniz iptal etmenizi öneririm. Mecbur ise gün gün, hatta saat saat takip ederek ancak vakti ayarlayabilirsiniz. Eğer havalar beklendiği gibi gelirse bir hafta gidemeyebilirsiniz.

Değerli dostlar, halihazırda Gaziantep'te yaşanan kaos hepimiz için önemli bir uyarı olsun. Yola mecbur kalmadıkça çıkmamak ilk kuralımız olsun. Millet olarak uzun yıllardır böyle bir kar, kış görmediğimiz için hafife alan ve/veya tedbir almayan çok insan olacaktır. Biz havayı takip eden ve bilinçli olan bireyler olarak sevdiklerimizi uyaralım, hazırlıklarımızı eksiksiz yapalım ve mümkünse ekmek almaya bile çıkmayalım. Sadece evimizin önünde beyaz huzurun tadını çıkaralım.

Görünen desende geldiği takdirde ekmek almaya giderken yolunu kaybeden insanları bile görebiliriz. Emin Bey'in de sıklıkla vurguladığı "bu işin şakası yok" cümlesini ben de vurgulamak istiyorum. Lütfen tedbirlere dikkat.

Cuma akşamına bu hususta tekrar değerlendirme yaparız. Ama benden tavsiye, şimdiden yolculuk planlarınızı mümkünse iptal edin. Veya önü açık bir zamana erteleyin. Şimdiden herkese harika bir kış diliyorum, zira kış yeni başlıyor Wink

Sorum var üstatlarım.
Şimdi sizin modelleri tabii ki de çok anlamıyorum ama bu işi gorselleştiren windy’den falan anladığım kadarıyla İstanbul bu büyük sistemi kenarından alacak. Hatta trakya falan hic almayacak galiba.
Yani sanki asıl olay batı Karadeniz Eskişehir Bursa ve Konya’yı kapsayan bölgede çok yoğun kar olarak gerçekleşecek.

Öncelikle ilk sorum bu doğru mu?

İkinci sorum da İstanbul oralara oranla ne kadar çok kar alacak? Yani atıyorum oralar 100 üzerinden 90-95 alacaksa İstanbul’un durumu ne olur bu durumda?

Ona göre şehir değiştirme imkanım varken kar başlamadan Eskişehir’e gideyim diyorum Smile

Cevaplar icin şimdiden teşekkürler.

(Son Düzenleme: 01-19-2022, 08:41 PM, Düzenleyen: AZOR.)

@caner  istediğin cevapları soru cevap bölümümde  var serkan bey yazdı
  Beğenenler:
  • Hasan_iSTANBUL

Dün gece synı anda bütün kulelere yıldırım düşmüş
https://twitter.com/uygarmitat/status/14...Shr6w&s=19
  Beğenenler:
  • adakar, Burak1980, firatgun, scream, Snowsedat, snowserkan

Serkan Bey, Cuma günü Anadolu yakası sahil kesimi saaat kaç gibi kar yağışı başlar sizce?

(01-19-2022, 08:50 PM)Snow Gökhan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan Bey, Cuma günü Anadolu yakası sahil kesimi saaat kaç gibi kar yağışı başlar sizce?

Saf Kar Akşam gibi.
Öncesinde yağmur ve karla karışık yağmur var.

Telegram grubumuz kuruldu tekrardan hatirlatmak istedim an itibari ile grupta 39 kişiyiz, bu bağlantıyı tıklayıp katılabilirsiniz.

https://t.me/+Q8gRtdenvCQ0NjM0
  Beğenenler:
  • Burak1980, Nuray

Gem de Ukmo da mükemmele yakın artık önümüzde hiç bir engel yok ecmf bakalım buraları iyice çoşturalım

Sorularınızı forumdan sorun lütfen bunun için soru-cevap köşesini açtık.
Özel mesaj yolu ile soru sormayın ona vaktim yok.

Konuyu Okuyanlar:
Galatasaray1905, 33 Ziyaretçi