| |
Herkese merhabalar geçen seneden beri görüşemedik. Umarız Avrupa ve Anadolu yakasını kara gömecek bi sistem gelir. Bu aralar sistemler gördüğüm kadar ile çok tutarsız ama umuyorum bu kış sezonu karsız geçmeyecek.
Yeni güncellemede yağışın özellikle Avrupa yakasında saat 22,00 başlayıp sabah 08,00 kadar devam edeceği görülmektedir, yağışı bu saatler arası beklemeniz daha doğru olur
Anadolu yakası da dediğim saatlerde yağışı Avrupa yakasına göre daha fazla alacaktır bilginiz olsun.
Beğenenler:
• adakar, Burak1980, Eray, Erol Bıldırcın, kardelisi, Mustafa Torun 0834, SinemSahin, snow41, Snowhits,
(01-18-2022, 06:54 PM)Hasan_iSTANBUL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yeni güncellemede yağışın özellikle Avrupa yakasında saat 22,00 başlayıp sabah 08,00 kadar devam edeceği görülmektedir, yağışı bu saatler arası beklemeniz daha doğru olur Gaziosmanpaşa’yı kara gömer umarım
(01-18-2022, 06:57 PM)hasanshn Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(01-18-2022, 06:54 PM)Hasan_iSTANBUL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yeni güncellemede yağışın özellikle Avrupa yakasında saat 22,00 başlayıp sabah 08,00 kadar devam edeceği görülmektedir, yağışı bu saatler arası beklemeniz daha doğru olur Boğaz hattı üzerinde kaldığımız için şanslıyız diyebilirim, ben şahsen bu gece güzel yağış bekliyorum.
ICON modeli -42 üzerimize oturttu
Marmara bölgesi ağırlıklı çoğu coğrafya coşar bu görüntüyle. ![]() https://imgyukle.com/f/2022/01/18/oppcoH.png
Beğenenler:
• adakar, Burak1980, Eray, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, mehmet karsever, scream, SinemSahin, Snowsedat, Snowtime,
Beğenenler:
• adakar, Alp 1903, AZOR, Burak1980, Hasan_iSTANBUL, mehmet karsever, scream, SinemSahin, Snowsedat, Snowtime,
Karadeniz üzerindeki kütleler henüz zayıf 3-4 saat sonra atraksiyonlar başlar diye düşünüyorum .
Beğenenler:
• adakar, Burak1980, Eray, Hasan_iSTANBUL, kardelisi, kral, mehmet karsever, SinemSahin, Snowsedat, Snowtime, volkan34tr |
| Konuyu Okuyanlar: |
| hacimuratt, kral, 34 Ziyaretçi |