Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

(Son Düzenleme: 01-17-2022, 10:18 PM, Düzenleyen: AZOR.)

ECMF toplam kar
resim
resim

Kimsede mermi kalmamış anlaşılan neyse ben atıyorum ilk kurşunu atiş serbest ozaman

Çarşamba veya perşembe iyice netleşir detaylar. Yine de yaklaşıyor yaklaşmakta olan inşaallah
  Beğenenler:
  • AZOR, Burak1980, SinemSahin, Snowsedat

(01-17-2022, 10:15 PM)Hasan_iSTANBUL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Kimsede mermi kalmamış anlaşılan neyse ben atıyorum ilk kurşunu atiş serbest ozaman ates ates ates ates ates Ski parti zamani

Mgm yarın yoğun kar yağışlarını koymasında görelim ?

(01-17-2022, 10:16 PM)Hasan_iSTANBUL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(01-17-2022, 10:15 PM)Hasan_iSTANBUL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Kimsede mermi kalmamış anlaşılan neyse ben atıyorum ilk kurşunu atiş serbest ozaman ates ates ates ates ates Ski parti zamani

BENDE MERMİ BİTMEZ DAHA SİSTEM ÇOK SAKLIYORUM SADECE  ates ates ates ates ates ates ates ates ates

Ozamannnn hasan abiden sonra bir mermiden benden olsunn ates ates ates ates
dans2 dans2

KAR GELOOOOOOOO  Smile

(01-17-2022, 10:11 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Artık diyecek tekbirşey kaldıysa oda tüm KARSEVERLERE HAYIRLI OLSUN..Çok bekledik, çok yorulduk, çok efor sarfettik, çok kafa patlattık ama sonucunda MUTLU SONA AZ KALDI..
resim

resim

resim

resim

resim

@KardanadamEmin bey artik geri sayim basladi Saatler kaldi artik emeklerinizin karsiligini almaniza geldi sira
Resmen sibiryayi cektiniz indirdiniz ustumuze unutulmaz gunler basliyor

(01-17-2022, 10:29 PM)snow41 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(01-17-2022, 10:11 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Artık diyecek tekbirşey kaldıysa oda tüm KARSEVERLERE HAYIRLI OLSUN..Çok bekledik, çok yorulduk, çok efor sarfettik, çok kafa patlattık ama sonucunda MUTLU SONA AZ KALDI..
resim

resim

resim

resim

resim

@KardanadamEmin  bey artik geri sayim basladi Saatler kaldi artik emeklerinizin karsiligini almaniza geldi sira
Resmen sibiryayi cektiniz indirdiniz ustumuze unutulmaz gunler basliyor

EyvALLAH Ahmet KARdeşim..Bizim bitmeyecek aşkımız bu...Herşey biterde bu AŞK aslaaa...

İnşallah dilediğimiz ve özlediğimiz kar hasretini fazlasıyla yaşarız lakin beklentimi yinede düşük tutucam.

24 Saatte çok oynak olan bir atmosferde 1 haftada neler olur düşüncesiyle artık hüsrana uğramamak adına dediğim gibi beklentiyi asgari seviyede tutucam.
  Beğenenler:
  • AZOR, SinemSahin, Snowhits, Snowsedat

Konuyu Okuyanlar:
3uZgibi, Poyrazkarayel, 56 Ziyaretçi