| |
Radar da hareketlenme mevcut şuanda Dew Point 0,8 c graupel yağış alırsak şaşırmayalım ben bu gün akşam ve gece süpriz olabilir diye düşünüyorum.
![]() https://ibb.co/bgmXkxx
Ecmf güncellemesi
18 -19 sistemi İstanbul için dengesiz dekler var ama daha net değil harita 22 Ocak sisteminde biraz daha batılama var
Beğenenler:
• adakar, Burak1980, Eray, Erol Bıldırcın, KardanadamEmin, kral, Oflumevlütt, scream, Snowsedat
Beğenenler:
• Burak1980, Eray, Erol Bıldırcın, KardanadamEmin, kral, mirhan, Oflumevlütt, SnowPoyraz, Snowsedat, volkan34tr
Bu gece saat 22,00 ile 03,00 arası Kar için şartlar uygun gibi görünüyor.
Boğaz hattı ve Anadolu yakasında görülecek yağışların Kar olarak kendini göstermemesi için bir neden yok gibi. Şöyle ki 850 Hpa da -8 / 500 Hpa da -30 bandında olacak sıcaklık değerleri Rüzgarın Karayel ve Yıldız yönlü olması da soğukları aşağı yönde çekecektir diye düşünüyorum. Boğaz hattı ve Anadolu yakasının büyük bölümü bir kaç gündür almadığı görsellikte yağışı da alabilir bu hiç belli olmaz süprize açık bir gece bizi bekliyor diyebilirim. Tabiki benim yaptığım tamamiyle amatör bir tahmin ama bu geceki olabilecek yağışın bilgisini Serkan abiden almak isterim, açıkçası çok da merak ediyorum.
Beğenenler:
• adakar, Burak1980, Captmehmet, Eray, Erol Bıldırcın, Ftherdem, KardanadamEmin, kral, SnowPoyraz,
Beğenenler:
• adakar, Burak1980, Eray, Erol Bıldırcın, Ftherdem, kral, SnowPoyraz, Snowsedat, snowsnow2021, volkan34tr
Beğenenler:
• adakar, AZOR, Burak1980, Hasan_iSTANBUL, SnowPoyraz, Snowsedat, snowsnow2021, volkan34tr
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| Galatasaray1905, sirgalton, 46 Ziyaretçi |