| |
Evet arkadaşlar diyagram geldi ve ne geliş...Ayın 22 sinden 27 sine kadar özlenen ve beklenen KAR yağışlarına kavuşacağız...Bu tarihden öncekilerde diyagrama göre soğuk olsada yağış sanki sıkıntılı gibi görünüyor, tabiiki yağış olayı değişgendir, ben sadece şuanki tabloyu yorumluyorum..Daha farklı şeyler olabilir..Netleşen birşey varsa yarın akşamdan itibaren soğuk periyoda giriyoruz..Doğalgaz faturaları artık çok şişecek....Ayın 22 sine kadar geçecek süredeki sistemlerin gidişatı yinede takibimde olacak..DİYAGRAM PARMAK ISIRTTIRIR CİNSDEN...
Beğenenler:
• adakar, bulcelik, Burak1980,
(01-14-2022, 03:38 PM)scream Adlı Kullanıcıdan Alıntı: https://twitter.com/earthuncuttv/status/...18433?s=21 Bunun suyunun suyu bile yeter 5 yıllık hasret Gerçi böyle gelsin kimse yok demez
öğlen güncellemesi 22-26 ocak süper duruyor ama birden aklıma gfs nin oyunları geliyor . söylemeye korkuyorum
hayırlı akşamlar
Beğenenler:
• adakar, Burak1980, Eray, Erol Bıldırcın, kral, scream, SinemSahin, Snowsedat, Trakia,
Gfs akşam güncellemesi
246-342 saatleri arası 3 sistem uzun sereli izlenimi veriyor bu sistemin pişmesi 5 günü bulur ama görünen o ki son yılların en soğuk Ocak ayını yaşayacağız
Beğenenler:
• 3uZgibi, adakar, bokers36, Burak1980, Captmehmet, Eray, Erol Bıldırcın, kral, scream, SinemSahin, Snowsedat, |
| Konuyu Okuyanlar: |
| 3uZgibi, efe90, 64 Ziyaretçi |

hayırlı akşamlar