Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

https://twitter.com/earthuncuttv/status/...18433?s=21

Bu kadar yağsa yeter bize
  Beğenenler:
  • adakar, AZOR, kardelisi, SinemSahin, Snowsedat, volkan34tr

(01-14-2022, 03:35 PM)тaяaηтυℓa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Cts den pazara geçişte kar var belki diye mesaj attım emincim ben söyledim senden önce

Ömrümü yedin örümceğim, sen ne ara patlattın? Desene benim maaşımdan kesinti var.. Smile  thumbsup
  Beğenenler:
  • AZOR, Burak1980, SinemSahin

Evet arkadaşlar diyagram geldi ve ne geliş...Ayın 22 sinden 27 sine kadar özlenen ve beklenen KAR yağışlarına kavuşacağız...Bu tarihden öncekilerde diyagrama göre soğuk olsada yağış sanki sıkıntılı gibi görünüyor, tabiiki yağış olayı değişgendir, ben sadece şuanki tabloyu yorumluyorum..Daha farklı şeyler olabilir..Netleşen birşey varsa yarın akşamdan itibaren soğuk periyoda giriyoruz..Doğalgaz faturaları artık çok şişecek....Ayın 22 sine kadar geçecek süredeki sistemlerin gidişatı yinede takibimde olacak..DİYAGRAM PARMAK ISIRTTIRIR CİNSDEN... thumbsup 
resim

(01-14-2022, 03:38 PM)scream Adlı Kullanıcıdan Alıntı: https://twitter.com/earthuncuttv/status/...18433?s=21

Bu kadar yağsa yeter bize

Bunun suyunun suyu bile yeter 5 yıllık hasret 
Gerçi böyle gelsin kimse yok demez

öğlen güncellemesi 22-26 ocak süper duruyor ama birden aklıma gfs nin oyunları geliyor . söylemeye korkuyorum Big Grin hayırlı akşamlar
  Beğenenler:
  • SinemSahin

(Son Düzenleme: 01-14-2022, 07:50 PM, Düzenleyen: AZOR.)

22 Ocak ülke sistemi olarak geliyor
Gfs akşam güncellemesi 156-192 saatleri arası
resim

192-246 saatleri arası
resimresim

(01-14-2022, 07:43 PM)AZOR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 22 Ocak sistemi sistemi olarak geliyor
Gfs akşam güncellemesi 156-192 saatleri arası
resim

"22 Ocak sistemi sistemi olarak geliyor" yazmışsın da ne sistemi olarak geliyor Smile
  Beğenenler:
  • Erol Bıldırcın, SinemSahin, Ümittt

Gfs akşam güncellemesi
246-342 saatleri arası
3 sistem uzun sereli izlenimi veriyor bu sistemin pişmesi 5 günü bulur ama görünen o ki son yılların en soğuk Ocak ayını yaşayacağız
resim
  Beğenenler:
  • adakar, Burak1980, Eray, kral, scream, SinemSahin, Snowsedat, Ümittt

Modeller dejavu resmen aynı yerden 3 4 5 sistem indiriyor.
  Beğenenler:
  • adakar, Erol Bıldırcın, kral, SinemSahin

Kar haritası ateş ediyor ates ates ates resim

Konuyu Okuyanlar:
REALSHADOW, 86 Ziyaretçi