Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

(Son Düzenleme: 01-13-2022, 10:52 AM, Düzenleyen: KardanadamEmin.)

ECMWF ayın 19-20-21 ine yine istikrarlı bir şekilde GFS gibi iyi bir sistem gösteriyor ve ardından yine devamında yeni sistemleride yansıtmaya devam ediyor..Anlıyacağınız bu Ocak ayında daha çok oturup kalkacağız..Hadi hayırlısı diyelim..
resim

resim

resim

resim

resim
resim
  Beğenenler:
  • adakar, AZOR, Eray, Hasan_iSTANBUL, kral, SinemSahin, snowözgür, Ümittt

Șimdi bu sistem bitti ve teee ayın 20sinde mi yeni yagis? Dogru mu anladim :/
  Beğenenler:
  • scream

Bu öncü sistemdi sibirya expertizi 20 23 deniliyordu varmı öyle bir sistem yoksa yine böyle cılızmı geçecek.
Artık heryer bembeyaz olmasını istiyorum sağlam sistem yoksa bu geçen sistemler gibiyse konuşmaya deymez.
Fazla birşey istemiyorum yerde 10 15 cm kar olsun yeter herkese.
  Beğenenler:
  • Hasan_iSTANBUL

Arkadaşlar bu Cuma akşamından, pazar günü arasında yeniden KAR yağışı etkili olacağını şimdiden müjde olarak verebilirim..Bu içinde yaşamakda olduğumuz öncü sistemimizde KAR yağışı bu akşam saatlerine değin hafif ve zaman zaman orta kuvvette bölgesel sürebilir..Haftaya çarşambadan itibaren ALLAH'ın izniyle yüzümüzün güleceğini söyleyebilirim..

(01-13-2022, 11:04 AM)Oflumevlütt Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu öncü sistemdi sibirya expertizi 20 23 deniliyordu varmı öyle bir sistem yoksa yine böyle cılızmı geçecek.
Artık heryer bembeyaz olmasını istiyorum sağlam sistem yoksa bu geçen sistemler gibiyse konuşmaya deymez.
Fazla birşey istemiyorum yerde 10 15 cm kar olsun yeter herkese.

Siparişleri müdüriyete müracaat ederek. yazdırabilisin, ( Rabbimize müracaat..mevsimlerin sahibi odur..)istemleri sırayla çözebilir.. Smile  thumbsup

super lapa lapa saf kar yagiyor araba ustleri catilar cimler beyazladi etkisini artiriyor

Yaa emin abi yine müjdelerinizle geliyorsunuz sizi taktir ediyorum valla,işinizi gücünüzü bırakıp bizlere zaman ayırıp bilgilendiriyorsunuz herşey için çok sağolun.

Maltepe'de güzel bir yağış var şuan.Bunu da gördük şükür.

Nihayet Maltepe .....Çatılar ufak ufak tutmaya başladı..Bunada şükür rabbimize...Daha güzelleri yolda..

(01-13-2022, 10:56 AM)karulan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Șimdi bu sistem bitti ve teee ayın 20sinde mi yeni yagis? Dogru mu anladim :/

Daha birşey bitmiş değil, hatta Cuma yani yarın akşam saatlerinden itibaren pazar günü dahil KAR sürprizi bekliyorum..Önümüzdeki çarsambadan itibaren ise gerçek film vizyona girecek bu yasanılan fragman diyelim.. eye

Konuyu Okuyanlar:
KardanadamEmin, snow41, тaяaηтυℓa, 72 Ziyaretçi