Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

Daha öncede yazmıştım gece geç saatlerden itibaren usul usul iniş başlıyor.Sabah 09.00 saatinden itibaren kritik saatler başlar.Öğlen itibariyle dewpointte dahil herşey uygun gözüküyor.Hadi hayırlısı...

resim

(01-11-2022, 10:39 PM)Oflumevlütt Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ben burada olumsuz konuşan bir kaç arkadaşa katılmıyorum.il genelinde 3~5 arası kar bekleyen arkadaşlar nasıl model okuyorsunuz?
Ben il genelinde sabah 06:30 gibi kar bekliyorum sebebi trakyada olan kar...

(Son Düzenleme: 01-11-2022, 10:46 PM, Düzenleyen: Dervis.)

(01-11-2022, 10:40 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yarın Öğlen olmadan kar yağışlarını göreceğiz. Bu gece KAR yok ama İstanbul'a

Yağış anında örtü olabilir. Yüksek kesimlerde örtü ihtimali daha kuvvetli.

Yüksek basınç beklediğimiz yukarı seviye alçağının üzerimize gelmesini engelledi ve daha çok Karadeniz etkilenecek..

Bakalım yarın sürprize açık bir gün..

Geçtiğimiz yıllarda da hemen hemen hep aynı yerde patlıyor bu alçakoğlu alçak basınç Serkan ustam...Ama ilerleyen günlerde onuda iten olur işallah...

resim
  Beğenenler:
  • adakar, Burak1980, Hasan_iSTANBUL, Snowsedat

Ecmf 10 Günlük kar
Bu veri gelen karakışın habercisi
resim

Çamlıca tepesi canlı kamera kar yağıyor ates ates  ates

http://www.canlikamera.net/buyuk-camlica-canli-izle/
  Beğenenler:
  • adakar, Ftherdem, Hasan_iSTANBUL, SinemSahin

Bu artık son veri yağış animasyonu şu şekilde hemde saati saatine artık sorularada gerek olmayacağı kanısındayım .  ates resim

Bize bu veriler yetmez 3 gunluk kar firtinasi lazim Smile
  Beğenenler:
  • SinemSahin

Eyüp Pierre loti gol =)

https://istanbuluseyret.ibb.gov.tr/pierre-lotti/
resim
  Beğenenler:
  • Ftherdem, Hasan_iSTANBUL, mirhan, snow41, Snowsedat

Sinem Hanım,

Hava sıcaklığı şuan 6C civarı dew poşnt te 5,1. Yani kar yağma ihtimali yok. Fırtınanın da etkisiyle ışığın altında uçuşan yağmur taneleri kar yağıyormuş gibi görünüyor ama malesef değil. Serkan Bey’in dediği gibi yarını bekleyeceğiz.

Arkadaşlar yanılmasın diye bilgi vermek istedim.

Bu seneki ilk mesajım. Tüm snowserkan ailesine bu vesileyle selamlar sevgiler…
  Beğenenler:
  • adakar, AZOR, Hasan_iSTANBUL, mirhan, SinemSahin, Snowsedat

Hocam kimsenin hevesini kirmis gibi olmayayim ama Eyup ve Camlica kameralarinda ki ayni goruntu yolda ki isiklarda da var. Yuksek yerler ama henuz daha yagamaz kar cig noktasi hic bir konumda uygun degil. Sulu olabilir. İnsallah sabah kalktigimizda yagiyor olur.
  Beğenenler:
  • AZOR, Hasan_iSTANBUL, mirhan, SinemSahin, Snowsedat

Konuyu Okuyanlar:
Akın, efe90, 60 Ziyaretçi