| |
(01-11-2022, 10:06 PM)SnowLove34 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Üstadlar ; @snowserkan @KardanadamEmin @AZOR @TARANTULA @Bir Dost 4 cm belkide üstü olabilir
Benim tek korkum var.Sıcaklık şartları kar yağmaya elverişli hale geldiğinde yağışın kesilmesi. Hani o kuru soğuk olacağına bu şekilde yağmur olsun topraklarımız için daha faydalı
@KardanadamEmin dostum iyi aksamlar.genel anlamda ayın 19 u gibi yaklasik bütün modellerde mutabakat var gibi .istanbula tekme tokat dalicaklar sen ne dersin. ?
Sonsuza DEK
Şuan fena fırtına var seviyorum ya fırtına hoşuma gidiyor çöp dökeyim dedim az daha uçuyordum siklonik kar hastasıyım öyle içim neşeleniyorki özledim valla 6 ocak 2017 çok güzeldi camdan seyrediyordum süperdi ya Allah inşallah bu sene de öyle bir yağış nasib eder inşallah.ilerleyen saatlerde yağış şiddetini arttıracak görünüyor ah 5-7 derece düşük olsa kar fırtınası izleyecektik ama olsun sesi bile mükemmel camların vuuu demesi bile 2004 kişini andırıyor.
(01-11-2022, 10:20 PM)Dervis Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Dakika ve skor anlamında soğuk cephe girişindeki son güncel haliyle mavi tondan görebilirsiniz.Ayrıca anlık rüzgar hızlarıyla ilgili tahminim doğru çıktı.An itibairyle 63km hızı görmüş olduk.Saygılar. Derviş kardeşim, merak eden arkadaşlar için soğuk girişi nezaman olur, hava kar seviyelerine ne zaman düşer bunuda açıkça yazarsan sevinirim.
Serkan abi hoş geldin hazır buradayken sorayım abi çok merak eden var bu gece yarın bizleri neler bekliyor abi senin o güzel yorumunla bizlere özetlermisin neler yasanacak.
Ben burada olumsuz konuşan bir kaç arkadaşa katılmıyorum.il genelinde 3~5 arası kar bekleyen arkadaşlar nasıl model okuyorsunuz?
Ben son güncellemelere göre İstanbul için kar erkene geldi diyorum net... Sabah 6:30'da il genelinde kar başlıyor. Sebebi Trakya'da örtü yapacak olan kar... Burada bir çok kar sevdalı arkadaşlar var onların moralini bozmaya hakkınız yok...
Yarın Öğlen olmadan kar yağışlarını göreceğiz. Bu gece KAR yok ama İstanbul'a
Yağış anında örtü olabilir. Yüksek kesimlerde örtü ihtimali daha kuvvetli. Yüksek basınç beklediğimiz yukarı seviye alçağının üzerimize gelmesini engelledi ve daha çok Karadeniz etkilenecek.. Bakalım yarın sürprize açık bir gün..
Beğenenler:
• adakar, AZOR, Bir Dost, bulcelik, Burak1980, Dervis, Eray, Erol Bıldırcın, Hasan_iSTANBUL, kuzey1352, mehmet karsever, Mustafa Torun 0834, Nil.Trabzon, Nuray, Oflumevlütt, SinemSahin, snowmanadnan, Snowsedat, snowsnow2021, volkan34tr |
| Konuyu Okuyanlar: |
| Əspəranza34, sirgalton, 49 Ziyaretçi |