| |
DEK yağışı değil onlar. ULL kaynaklı yağışlar.
GFS'nin diğerlerini yanına çekip çekmeyeceği hakkında ki düşüncemin bir önemi var mı. Eğer çekmezse bizi başka ismi lazım değil forumlarda madaramı edeceksin yoksa.. Evet çekecek o halde
No panic, no tedirginlik...Ben çekirdeklerimi aldım, GFS'nin sistemleri bu güncellemede doğulatmasiyla ilgili yapılan yorumları okuyorum.Kimileri panik havasına girer gibi görüyorum..Kimisinide biran evvel şu modeller bir bozsa, sistemler kaçsada ben demiştim diyerek şu sitede iyi bir prim yapsam tahmincileri yerindibine indirsem diye siperde bekler manalarında yorumlar yapıp aportta beklediklerini görüyorum..Bir taraftanda çekirdeklerimi çitliyorum..Durun bi dakka çayımıda höpürdete höpürdete yudumlayayım...Arkadaşlar lütfen bi sakin olun, günlerdir nerdeyse 2-3 haftadır bu sistemleri konuşuyoruz ve yorumluyoruz..Daha öğleyin kutupları indiriyorken, 6 saat sonra ne değiştide panikliyorsunuz..Benim Ocak ayını kapatmaya hiç ama hiç niyetim yok..Bol bol KAR göreceğiz..Doğulasalarda, batılasalarda, fezayada, uzayada çıksa o sistemler tıpış tıpış, istesede, istemesede buralara GE LE CEK LERR....Ocak müthiş bir ay olacak...Nokta.....
Beğenenler:
• adakar, AZOR, Bir Dost, Burak1980, Eray, Erol Bıldırcın, kral, mehmet karsever, Oflumevlütt, snowözgür, Snowsedat
Emin abim bizler burada yıllardır senin tahminlerinle hop oturup hop kalktık emin abi gelsede bizleri tahminleriyle sevindirse,mutlu etsin diye bekliyoruz.Bu arada serkan abi,tarantula abi ninde hakkını yememek gerekiyor
Ya arkadaşlar yıllardır öğrenemediniz gitti (sözüm bazılarına ) HAFTA SONU YAPILAN HARİTALAR %99 ORANINDA PAZARTESİ GÜNLERİ ÇOK DEĞİŞİYOR. Kusuruma bakmayın büyük harf yazdım ama bazıları artık görmeli ve anlamalı bunu !!! Stajerler mi yapıyor bilmiyorum ama genelde özellikle pazar günleri yapılan haritalar pazartesi haritaları ile çok farklılık gösteriyor
Harita ve modelleri bilgisayar yazilimlari yapiyor sadece belirli parametreler giriliyor, stajer kismi yillardir bu iste olanlarin yaptigi bir sakadir.
Ecmf akşam güncellemesi
Ull çok kopma yapamadı bu saatten sonra ufak tefek değişiklikler olacaktır deklerin biilinmezliğine güveniyoruz. 96 saat toplam kar
Levent Yüksel den gelsin. Bu gece son biraz sonra bu kapıdan son kez çıkıp gideceğim...
Bu gece GFS önemli orta yolu bulacaklar ve birinden biri kazanacak Öyle ya da böyle KAR var bu da bir şey.
Kar taneleri ne güzel anlatıyor birbirine zarar vermeden de yol almanın mümkün olduğunu. (Mevlana)
(01-08-2022, 03:07 PM)snowsnow2021 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Salı ve çarşamba günleri araç ile trafiğe çıkarsak sorun yaşarmıyız? (01-09-2022, 02:38 PM)Trakia Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Çarşamba Perşembe fragman sanırım. Allah analı babalı büyütsün ins. Zor ama güzel koşullarda doğacak desene =) |
| Konuyu Okuyanlar: |
| 40 Ziyaretçi |