Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

oooo süper teşekkür ederiz emin bey 

KardanadamEminRahat olun, diyagramda sıkıntı yok...Herşey yolunda.. thumbsup 
resim

(Son Düzenleme: 01-06-2022, 04:19 PM, Düzenleyen: тaяaηтυℓa.)

Hafta sonu stajyerleri de işten çıkartırsak arifim gfs yola gelir hafta sonu stajyerlerin bozduğu modelleri hafta içi profesyoneller anca düzeltiyorlar. Ondan sonra bu model niye böyle diyoruz sebep budur. Kesin bilgi yayalım.

Emincim yazı getirmiş gfs ana çıktısı haydi mayoları giyin denize gidin doğruca.

ariftarif şu snowserkanı siteden atsana kardeşim su bulundu teyemmüm bozuldu su varken toprağa gerek yok di mi ama arkiler.
  Beğenenler:
  • Deepsnow, Erol Bıldırcın, Fatih413, SinemSahin

(01-06-2022, 04:17 PM)тaяaηтυℓa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hafta sonu stajyerleri de işten çıkartırsak arifim gfs yola gelir hafta sonu stajyerlerin bozduğu modelleri hafta içi profesyoneller anca düzeltiyorlar. Ondan sonra bu model niye böyle diyoruz sebep budur. Kesin bilgi yayalım.

Emincim yazı getirmiş gfs ana çıktısı haydi mayoları giyin denize gidin doğruca.

ariftarif şu snowserkanı siteden atsana kardeşim su bulundu teyemmüm bozuldu su varken toprağa gerek yok di mi ama arkiler.

Ahmetcim, ben denizdeyim zaten...3ncü dalışımı yapıyorum..Su hafif soğuk ama havanın sıcaklığı sorunu çözüyor.. eye  Big Grin  Smile  thumbsup

Desenize Emin bey Bu kış kar yok deniz sezonunu açmışsınız.Smile
Şubatta da nereye gidek Antalyamı Marmaris'e mi Smile

(Son Düzenleme: 01-06-2022, 05:20 PM, Düzenleyen: KardanadamEmin.)

(01-06-2022, 05:08 PM)Özgür Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Desenize Emin bey Bu kış kar yok deniz sezonunu açmışsınız.Smile
Şubatta da nereye gidek Antalyamı Marmaris'e mi Smile

KAR, MAR yok size..Yazlıkları çıkarın, mangal keyfi yapin, KIŞ BITTI..Dağılabilirsiniz.Dağılın uleeennnn. eye  Big Grin  Smile  thumbsup Enaz 10 sene KIŞ,MIŞ yok, heryer Afrika sıcaklarıyla kavrulacak...

(Son Düzenleme: 01-06-2022, 07:52 PM, Düzenleyen: AZOR.)

Öğlen ki saçmalıktan sonra ilk sistem geri döndü hemde kar yağışını arttırarak deklerle beraber
resimresim

Gfs akşam güncellemesi iyice çorba yaptı hemde kelle paça işkembe karışık
  Beğenenler:
  • SinemSahin

(01-06-2022, 07:51 PM)Özgür Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Gfs akşam güncellemesi  iyice çorba yaptı hemde kelle paça işkembe karışık

Önemli olan sistemleri 120 saattin altına indirmek 180 sonrası zaten hayallerle karışık gerçekler. Big Grin

Arkadaşlar rahat olun, o sistemlerin hepsi paşa paşa, tıpış tıpış gelecekler...Ben çekirdeklerimi aldım, attım ayaklarimı üstüste, elimde çayım, rahat bir şekilde hem yudumluyorum, hemde çizgi film seyrediyorum..Sizde bırakın paniklemeleri, bırakın modellerin ne dediğini, bırakın diyagramlarin saz çalmasını...Uzatın ayaklarınızı şu son ılık havalarin tadını çıkarın keyfini çıkarın..Piknikler yapın, dere kenarlarında semaverler kurup, bol bol mangal yapadurun...Çünkü sonrasında bugünleri çoookkk arayacaksınız çookk..Çoookkk donacaksınız çookk..Sadece herşeyi beyaz göreceksiniz...Dost acı söyler, sonra yohh benim habarım yoğudu, yohh ban duymamışam, yohh baa kismeler dimadı diman ben garışmam sonacıma...De hayde, galın sağlıcakla... Smile  thumbsup

Nerde o eski kışlar gecen seneki kışa bile razi olur hale geldik. Su an en sicak kisa bile raziyim son 20 yildaki bu kış haric. Gece bile 10-15 derecelerdeyiz .
  Beğenenler:
  • Hasan_iSTANBUL, SinemSahin

Konuyu Okuyanlar:
19 Ziyaretçi