| |
Gfs öğle güncellmesi en sıcak çıktı, sıkıntıya gerek yok, şuan ortalama -6 ancak -9 olan senaryo sayısı artmış bu güzel haber.
Beğenenler:
• adakar, AZOR, Burak1980, Captmehmet, Deepsnow, Eray, Erol Bıldırcın, Fatih413, Hasan_iSTANBUL, kral, SinemSahin
Beğenenler:
• adakar, Bir Dost, Burak1980, Deepsnow, Erol Bıldırcın, Fatih413, Hasan_iSTANBUL, kral, SinemSahin, Snowsedat, volkan34tr
@ariftarif
Aman Arif abim gelmesin Hans'lara kar. Bak hep bu Alpler denilen bölge sünger gibi bütün yağışı sömürüyor 2 yıllık tecrübemde. En azından İstanbul'da ek mekanizmalar hep bonus veriyor. Burda bonusu geçtim esas yağış kırpılıyor hep. Karasal bölgede sağlam bir 500hpa soğuğu olmadan nemsizlik yüzünden hep yağış şartları kısır kalıyor. Dilerim alacak bölge sistemi hakkıyla yaşayacak şekilde olsun ki sistem murdar olmasın. Ben Ayın son haftası-Şubat ilk hafta iyi emareler görüyorum İstanbullu kar severler adına. @AZOR Erdoğan abi o sistemde izobarlar çok zor pozisyonlarda. Siklonik yağış periyodunda poyraz(sıcaklık problemi), Yüksek basınç girerken de karayel yönlü(yb altında karasal rüzgar nemliliği öldürür) olma eğilimi var. Sonu hayrola...
Arkadaşlar sıkıntı yok, GFS böyledir, soğuk senaryo ürettiği kadar, sıcak senaryoda verir, bunlar sistemin kaçtığı anlamına getirilmesin, az sonra saat 16 da diyagram güncellemeleri var, sonrasında diğer güncellemeler ve bu hafta biraz inişli, çıkışli ve oldukca heyecanlı günler yaşıyacağız..Anliyacağınız NO PANİK...
Takibe devam ediyoruz..
Beğenenler:
• adakar, Burak1980, Captmehmet, Deepsnow, Fatih413, Hasan_iSTANBUL, Oflumevlütt, SinemSahin, Snowsedat
Emin hocam malum ocak ayınında 6 sına geldik insan ister istemez yine mi oluyor maalesef
Güncelleme den güncellemeye fikir değiştirmem.
Sizlerde moral bozmayın. İstanbul'da örtü oluşturacak yağışlar yolda
Beğenenler:
• AZOR, bokers36, Burak1980, Captmehmet, Deepsnow, Eray, Erol Bıldırcın, Fatih413, Hasan_iSTANBUL, kartutgunu, scream, SinemSahin, snowpiercer, Snowsedat, volkan34tr, yarim
Beğenenler:
• AZOR, Burak1980, Deepsnow, Fatih413, Hasan_iSTANBUL, SinemSahin, Snowsedat, volkan34tr |
| Konuyu Okuyanlar: |
| ARZU, 200 Ziyaretçi |