Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

Hakkımdaki değerli görüşleri, gösterdikleri ilgi ve desteklerini esirgemeyen tüm üye ve gurup arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum, hoşbuldum diyorum..Buradaki tüm personel ve üyelerede sevgi ve saygılarımı sunuyorum... thumbsup 
resim

resim

Hoşgeldiniz Emin bey çok sevindim.

(12-27-2021, 09:45 PM)тaяaηтυℓa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hoşgeldiniz Emin bey çok sevindim.

Hoşbuldum, değerli örümceğim.. eye  Smile Ağlarını artık modellere örme zamanın halâ gelmedimi? Yoksa modellere kader ağlarını örecek.. thumbsup

Emin bey hayırdır nerelerdeydiniz ??
  Beğenenler:
  • KardanadamEmin

Uzun bir aradan sonra herkese merhaba değerli arkadaşlarım.Forumda canlılığı sağlayan ve her kış böyle aynı heycanla bizi burada karşılayan tüm yönetici dostlarıma selam olsun !!!

@KardanadamEmin abi her kış olduğu gibi bizde sezonu açtık bu gece itibariyle...sen geldiysen biz de geldik abi ?.

Bu kadar canlı kalabilmek sevda işidir.Bu güzel insanları sevdanızla her kış bir araya toplayan @KardanadamEmin @snowserkan @TARANTULA @AZOR ve adını sayamadığım tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ederim.

İyi ki varsınız.

Müthiş bir kış sezonu olmasını diliyorum.

(Son Düzenleme: 12-28-2021, 08:15 AM, Düzenleyen: AZOR.)

Ocak başı sistemleri vurkaça dönüşmüş durumda yağışlar hatırı sayılır biçimde artmış gözüküyor bu güncellemede
Gfs sabah güncellemesi
resim

Günaydın,

Sabah güncellmesinde 8 ocak sonrası için ortalama şimdiden -5lerde güzel sinayaller geliyor.

Yakın vade 2-3 ocak için ana senaryo en soğuk olsada  belki diğerlerinide yanına çekerse istanbul 2 ocak gece belki havada kar görebilir.

resim
  Beğenenler:
  • adakar, AZOR, Burak1980, Hasan_iSTANBUL, kardelisi, succinct

Ao 2 kere aynı hareketi tekrarlıyor güncel çıktıda; toparlanıp tekrar negatife inme eğiliminde. Yanlış hatırlamıyorsam ve kuzey salınımın tahmin trendinde anormal bir değişim olmazsa, bu yine modellerin gösterdiği gibi 2 tane salınım habercisi. 
Nao'nun seyri biraz daha kritik bu noktada şu anda çok hafif pozitif-nötr aralığında 2 küçük dalga yapıyor. Bu da yine yanlış öğrenmediysem @snowserkan abimizden 2 kere azorun kuvvetinde ve dolayısıyla pozisyonlamasında değişim/hareketlilik habercisi.  Ama şu an için olan hali iyi gözüküyor.
Kritik nokta azorun pozisyonu. 
Selamlar

@storm16
Karayelden gelirse -5C yerde gökte suda kar tutması yeter de artar bile (:
Yağışımız bol olsun yeter.

Beklemekde olduğumuz Ocak ilk hafta sisteminin gelmesindeki sis perdesi artık aralanıyor..Yakında koro halinde....??
resim

resim

resim

Konuyu Okuyanlar:
KardanadamEmin, snowserkan, тaяaηтυℓa, 80 Ziyaretçi