| |
Bu yıl son 3 senin acısı uzun süren blokaj 850 de -16 lar 500 de -42 ler giritden kırıma uzanan 850 mb AB ler yüzlerce km uzunluğunda düz izobarlar ile çıkar.
İnşallah bu yıl görebiliriz.
Alıntı:Aodaki endeks değişimlerinin bize ocak ilk hafta yani 3-8 ocak arası bir salınımın sinyali diye düşünüyorum. Bu rarihlerde yuzumuz gulebilir bende umutluyum 21-22 aralikta yagis miktari az soguk girisi ile yagis kesiliyor ama istanbul anadolu yakasi bir tik daha sansli marmara dogusu yagis / soguk denk gelirse kar gorur diye dusunuyorum
(12-18-2021, 04:54 PM)storm16 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Alıntı:Aodaki endeks değişimlerinin bize ocak ilk hafta yani 3-8 ocak arası bir salınımın sinyali diye düşünüyorum. Avrupa yakası içinde 10-20 cm birikimli su eş değerli kar vermiş skiron. Sıcaklık sorun olmazsa ki Karayel rüzgarı var beklemediğimiz bir şeyler olabilir..
Beğenenler:
• adakar, Burak1980, Deepsnow, Eray, Erol Bıldırcın, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, mehmet karsever, Oflumevlütt, SinemSahin
Aralık 21-22 sisteminde soğuk girişi KAR değerleri için müsait, yağışta sıkıntı olacağını düşünmüyorum..En kötü ihtimalle, Ege'de, Girit'de bir alçak basinç olur, işi bitirir..
Beğenenler:
• adakar, Alinuri5, Burak1980, Deepsnow, Eray, Erol Bıldırcın, Hasan_iSTANBUL, kral, mehmet karsever, Oflumevlütt, SinemSahin, snow41, SnowPoyraz, snowserkan, snowsnow2021, volkan34tr
@snowserkan bey beklediğiniz sistem sibirya yb mi İskandinav yb mi yoksa azor yb gelecek yoksa bunların ortak hareketleriylemi?
(12-18-2021, 05:52 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Aralık 21-22 sisteminde soğuk girişi KAR değerleri için müsait, yağışta sıkıntı olacağını düşünmüyorum..En kötü ihtimalle, Ege'de, Girit'de bir alçak basinç olur, işi bitirir.. @KardanadamEmin bey bende sali ve carsamba gunku yagista ancak catilari araba ustleri ve cimenleri beyazlatacak ince bir ortu bekliyorum insallah bu yili guzel bir sekilde kapatirken yeni yilida guzel bir sekilde karsilariz anadolu yakasi ve kocaeli bolgesi icin bunu soyledim
Beğenenler:
• adakar, Burak1980, Deepsnow, Ekrem14, Eray, Erol Bıldırcın, Hasan_iSTANBUL, mehmet karsever, Oflumevlütt, SinemSahin, snow41, SnowPoyraz
Beğenenler:
• adakar, Burak1980, Deepsnow, Ekrem14, Eray, Erol Bıldırcın, Hasan_iSTANBUL, mehmet karsever, Oflumevlütt, SinemSahin, snow41, SnowPoyraz, volkan34tr |
| Konuyu Okuyanlar: |
| 50 Ziyaretçi |