| |
(12-17-2021, 09:25 AM)storm16 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan bey merhaba, Merhaba Kardeşim. Ben 25-26-27 Aralık tarihinde sistem geliyor demedim ki.. Yada dediysem göster bana Hatta beklediğimiz sistem öncesinde de bir sistemimiz olduğunu fakat bu sistemin bizi kesmeyeceğini bundan dolayıda sabırsız olmamanız gerektiğini söyledim. Ayın 20'sinden sonra modellerde beklediğimiz sistemin şekilleneceğini 23-25 Aralık tarihlerinde Sibiryadan soğukların güneye doğru kopacağını kopartılacağını söylüyorum. Senin yazmış olduğun 25-27 Aralık tarihine bütün modellerin beklediğimiz sistemi göstereceklerini söyledim. Aysonu - Yılbaşı sistemini dillendiriyorum zaten. Aralık 30 - Ocak 3-4 tarihleri Beklediğimiz sistemin bizi etkilemeye başlayacağı olası tarihlerdir. Yani sistemin başlangıcı bu tarihler arasında bir yerlerde olacaktır.. Şimdi diyagram konusuna gelirsek inan bana bunlara bakmak ileri vade için hiç bir şey ifade etmiyorlar. 5-6 günden ötesi çok bir şey ifade etmez. Sen ancak diyagramlardan bir çıkarım elde edebilirsin diyagramdan ileri vadede tahmin yapamazsın. Yaparsın diyen varsa hodri meydan..
Beğenenler:
• adakar, ahmetcengiz, AZOR, Burak1980, Deepsnow, Erol Bıldırcın, gunay75, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, kral, mehmet karsever, Mturi, Oflumevlütt, Özgür, SinemSahin, snow41, SnowPoyraz, Snowsedat, succinct,
(12-17-2021, 07:41 AM)snow41 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: https://www.google.com/amp/s/www.milliye...si-6662831 Ahmet bey merhaba, Bu tip haberleri Bu başlıktan değil ülke geneli başlığında paylaşın lütfen . Bir çok mesaj geri düşmekte. Aramalarda sitemiz adına sıkıntı olmaktadır..
Beğenenler:
• ahmetcengiz, Alinuri5, Burak1980, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, mehmet karsever, snow41, SnowPoyraz, Snowsedat, succinct
Hayırlı cumalar serkan hocam yılbaşı gecesi için var mı tahmininiz yoksa zamanlama açısından biraz erken mi ?
@snowserkan Serkan Bey GFS son güncellemede -12 girişi vermiş İstanbula DEK yağışlarına şahit olma şansımız var mıdır?
Beğenenler:
• adakar, Burak1980, Deepsnow, Erol Bıldırcın, Hasan_iSTANBUL, kral, mehmet karsever, SinemSahin, SnowPoyraz, Snowsedat
(12-17-2021, 01:24 PM)kral Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @snowserkan Serkan Bey GFS son güncellemede -12 girişi vermiş İstanbula DEK yağışlarına şahit olma şansımız var mıdır?
Beğenenler:
• adakar, Burak1980, Erol Bıldırcın, Hasan_iSTANBUL, kral, SinemSahin, SnowPoyraz, Snowsedat
Arkadaşlar herkese merhaba.
Geçen seneden beri Deniz Tahmin Bülteni forumunu paylaşımlarıyla bizlere destek olan @mirhan kardeşimizi bundan sonra aramızda Moderatör olarak göreceğiz, kendisine şimdiden başarılar diliyor Moderatör olarak aramıza hoş geldin diyorum.
Beğenenler:
• 3uZgibi, adakar, ahmetcengiz, Alinuri5, Burak1980, Deepsnow, Eray, Erol Bıldırcın, KardanadamEmin, mehmet karsever, mirhan, Özgür, SinemSahin, SnowPoyraz, Snowsedat, snowserkan |
| Konuyu Okuyanlar: |
| Galatasaray1905, 92 Ziyaretçi |