| |
7 8 aralık loading dedik bakalım nolcak zamanı gelince Azorcum görecez sistemi inşallah gelir.
Bugun beklenen saganak yagisin saat 17.00 den sonra gelmesi bekleniyor bugun ve yarin kuvvetli lodos var
Yagis ogle saatlerinde trakyadan giris yapmasi bekleniyor aksam saatlerinde trakyada canakkale ve balikesirde siddetini artiracak
![]() Öğlen saatleri demistim ve oglen oldu beklenen yagis geliyor trakyadan giris yapiyor canakkale uzerinden geliyor UYARISIDA GELDİ TAM DEDİĞİM YERLER Marmara’nın Batısı ile Kuzey Ege Kıyılarında Kuvvetli Yağış Bekleniyor! Beklenen Hadise Gökgürültülü Sağanak Yağış Beklendiği Yer Yapılan son değerlendirmelere göre; bugün akşam saatlerinden itibaren Marmara’nın batısı (Edirne, Kırklareli, Tekirdağ) ve Kuzey Ege kıyılarında ( Çanakkale, Balıkesir’in batı ilçeleri, İzmir’in kuzey ilçeleri) kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiğinden sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar ve Kuzey Ege kıyılarında hortum riski gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır. Başlama-Bitiş Zamanı 26.11.2021 16:00-26.11.2021 23:59 Hadisenin Şiddeti Kuvvetli Yağış Carsamba gunu sicakliklar 7 - 8 dereceye kadar dusecek
Arkadaşlar sizleri itidalli olmaya davet ediyorum..Aralık ayının ilk haftasının sonundan itibaren ( 7-8-9-10 Aralık)..Durum giderek ciddiyet kazanmaya devam ediyor..Aralık ayının ilk 2 günüde Marmara'nın iç ve yüksek kesimlerine bol yağış ve buna ilaveten soğuma ve KKY ve yeryer KAR Yağışları görülebilir..Ardından kısa bir toparlanma ve yine soğuk salınımın etkisine gireceğiz..Yağış şiddeti ve şekilleri için sistemleri sıkı takibe aldık..Gelişmeler için, bizi izlemeye devam edin..
![]() ![]()
Beğenenler:
• adakar, ahmetcengiz, Alinuri5, AZOR, Burak1980, Eray, snow41, SnowPoyraz, Snowsedat, snowserkan, themuslim
@KardanadamEmin bey aleykum selam
Sali gunu sicakliklardada sert dusus var 10 - 11 dereceler carsamba gunu 6 - 7 derecelere kadar dusuyor sizin dediginiz sistemin alt yapisi hazirlaniyor Sali ve carsamba gunu kocaeli kartepede kar yagisi var https://mgm.gov.tr/?il=Kocaeli&ilce=Kart...%20Merkezi Yarin sabah saatlerinden itibaren Antalya dikkat aşiri yagis geliyor 100 kg in uzerinde yagis bekleniyor tedbirli olunmasi |
| Konuyu Okuyanlar: |
| taboo1, 46 Ziyaretçi |