| |
Serkan bey cumartesi günü için yorumlarinız neler?
2017 tekrar yaşarmıyız?
Benim beklentim cumartesi gunu icin istanbul il genelide kuvvetli yagis alacak ama marmarada kocaeli sakarya bolgesi daha yogun etkili yagis alacak istanbul 1 alirsa kocaeli sakarya bolumu 2 alacak gibi duruyor ayrica yarin 40 dereceye sicaklik dayanacak cumartesi gunune en az 12 - 13 derecelik bir dusus olacak ki bayagi aksiyonlu bir gun olacak gibi ( Serkan bey daha iyi bilir ben yaniliyorda olabilirim )
Çok kuvvetli yağış dolu şeklinde. Fırtına hortum hadiseleri de yanında .
Tek olumsuz durum deniz üzerinde yaşanma ihtimali de var. Kimse ceviz büyüklüğünde dolunun yağmasını istemez elbette olumsuzluktan kasıt tahminimiz için söylenmiştir. Bu arada 15-17 Ağustos'ta yine bir ihtimal var oda extrem yağış ve hadiseler barındırıyor.
Bu arada yağış anında sıcaklıklar 17-18 dereceye kadar düşecek.
Tabi bu ekstrem sıcaklık düşüşünün yaşanacağı alanlar yağışın tam olarak en etkili kısmının düşeceği alanlarda görülecek. Genel olarak 10-14 derecelik bir düşüş olacaktır.
Beğenenler:
• 3uZgibi, adakar, ahmetcengiz, AZOR, Burak1980,
Gfs göre tehlike Marmara bölgesinin doğusunda ve Zonguldak civarında ıcon ve Ecmf göre ise tüm kuzey tehlikeli altında doğu Karadeniz ise tam bir cehennem.bugün belli olur.artık tam bir kararsızlık var atmosfer de ......
@snowserkan bey aciklamalariniz icin tesekkurler sizin aciklamalarinizdan sonra benim beklentiminde kismen dogru oldugunu gordum
(08-06-2021, 02:25 AM)AZOR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Gfs göre tehlike Marmara bölgesinin doğusunda ve Zonguldak civarında ıcon ve Ecmf göre ise tüm kuzey tehlikeli altında doğu Karadeniz ise tam bir cehennem.bugün belli olur.artık tam bir kararsızlık var atmosfer de ...... Sonbahar ve ilkbahar sistemlerinde atmosferdeki değişimler yağış yönü miktarını ciddi anlamda etkliyor, şuan yağış batı karadeniz açıklarına ve orta karadeniz kıyılarını kaymış görünüyor, 2017 çok extrem bir sistemdi bu tip sistemler kolay oluşabilecek hadiseler değil.
Merhaba Yalova şehri için yağış durumu nedir saat kaça kadar sürer cumartesi 16:00 ve 21:00 arası yağış varmı acaba şimdiden teşekkürler
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| 2 Ziyaretçi |