| |
Geceden beri gercekten cok guzel ve etkili bir saganak yagis iste beklenen ozlenen yagislar ve havada oldukca soguk onumuzdeki 1 hafta boyunca ve sonrasindada yagislar devam edecek
(03-17-2021, 08:52 AM)Enginist Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ersel, dolunay, derviş... (03-05-2021, 10:24 AM)storm16 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Batı ve istanbul özeli kışa noktayı koydu , doğu anadolu ve doğu karadeniz için ancak kar değerleri görülecektir. Engin bey merhaba ben daha önce kar anlamında beklentimi yazmıştım, bazı bölgeler için harika bazı bölgeler için yine hüsranla bir kış oldu. İşin güzel yanı en korktuğum yağışsızlık mart ayı ile daha da kırılacak barajlar %80 ile yaza girerse su sorunumuz olmaz. yazıları genelde okuyorum, ama ne kar ne oraj en fırtına olmayınca yazacak çok şeyde olmuyor.
mgm ayın 22sine Kuvvetli Gökgürültülü Sağanak Yağış vermiş
Pazartesi sicaklik artiyor sali gunu sert bir dusus var o yuzden pazartesi sali aksiyon var havada
GFS akşam güncellemesi
Sistemler durdurak bilmiyor nisanın ilk haftasındada yağış hakim olacak gibi 0-240 saatte kadar ![]() 240-380 saatte kadar Nisan başı beklediğim sistem yurdun büyük bölümü için sıkıntı yaratabilir tarımsal olarak
Beğenenler:
• adakar, Akın, Burak1980, Deepsnow, Emre10, Erol Bıldırcın, Ertan1967, Hasan_iSTANBUL, Mturi, volkan34tr
Beğenenler:
• Akın, angelusoO, Burak1980, Deepsnow, Eray, Erol Bıldırcın, Hasan_iSTANBUL, Mturi, SnowPoyraz, volkan34tr
Yukarıdaki tabloda ümraniye tarafları ve gebze gibi yerlerde morluklar var kar yağma ihtimali varmıdır?
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| sirgalton, 40 Ziyaretçi |