Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

(Son Düzenleme: 03-17-2021, 11:25 PM, Düzenleyen: snowsnow2021.)

@AZOR kar derinlik haritasında Avrupa yakasını unutmuşlar galiba Sad
  Beğenenler:
  • muratg

(03-17-2021, 11:22 PM)snowsnow2021 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @AZOR kar derinlik haritasında Avrupa yakasını unutmuşlar galiba Sad

Onuda biz ekleriz Big Grin ates
resim

Geceden beri gercekten cok guzel ve etkili bir saganak yagis iste beklenen ozlenen yagislar ve havada oldukca soguk onumuzdeki 1 hafta boyunca ve sonrasindada yagislar devam edecek

(03-17-2021, 08:52 AM)Enginist Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ersel, dolunay, derviş...

Sizler de lütfen.

(03-05-2021, 10:24 AM)storm16 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Batı ve istanbul özeli kışa noktayı koydu , doğu anadolu ve doğu karadeniz için ancak kar değerleri görülecektir.

Engin bey merhaba

ben daha önce kar anlamında beklentimi yazmıştım, bazı bölgeler için harika bazı bölgeler için yine hüsranla bir kış oldu. İşin güzel yanı en korktuğum yağışsızlık mart ayı ile daha da kırılacak barajlar %80 ile yaza girerse su sorunumuz olmaz. yazıları genelde okuyorum, ama ne kar ne oraj en fırtına olmayınca yazacak çok şeyde olmuyor.
  Beğenenler:
  • Enginist, Hasan_iSTANBUL

resim

Istanbul ve cevresinde yagislar 1 hafta daha devam edecek kurak kisin ardindan bu yagislar iyi geldi
Dun geceden bugun ogle saatlerine kadarda guzel etkili yagis aldik

(Son Düzenleme: 03-18-2021, 06:33 PM, Düzenleyen: snowsnow2021.)

mgm ayın 22sine Kuvvetli Gökgürültülü Sağanak Yağış vermiş

resim

Pazartesi sicaklik artiyor sali gunu sert bir dusus var o yuzden pazartesi sali aksiyon var havada

GFS akşam güncellemesi
Sistemler durdurak bilmiyor nisanın ilk haftasındada yağış hakim olacak gibi
0-240 saatte kadar
resim
240-380  saatte kadar
Nisan başı beklediğim sistem yurdun büyük bölümü için sıkıntı yaratabilir tarımsal olarak
resim

(Son Düzenleme: 03-18-2021, 11:12 PM, Düzenleyen: AZOR.)

Yarın yurdun batsında gün boyu yağışlar var bazı bölgelerin yükseklerinde zamanla kara dönecek 
resimresimresimresim

Yukarıdaki tabloda ümraniye tarafları ve gebze gibi yerlerde morluklar var kar yağma ihtimali varmıdır?

Konuyu Okuyanlar:
sirgalton, 40 Ziyaretçi