| |
haftasonundan itibaren güneşli güzel bir hava görünüyor bir hafta boyunca. eski sıcaklar da olmayınca ideal hava durumu oluşacak.
Amerika Florence kasırgasına hazırlanıyor. 2 milyona yakın insan tahliye edildi. Biz yine halimize şükredelim. Allahın takdiri olur tabi ama Coğrafyamız bu boyutta afetlere izin vermez değil mi Serkan bey. Yoksa olabilir mi?
(09-13-2018, 11:18 AM)volkan34tr Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(09-13-2018, 11:07 AM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Valla gözemi geliriz, sözemi geliriz, sazamı gideriz, baramı gideriz, nazaramı geliriz, kazayamı geliriz, aşağımı ineriz, yukarımı çıkarız, neyin ne olacağı için yazılanlar yazıldı, çizilenler çizildi, söylenecekler söylendi....Eee şimdi iş beklemeye kaldı. Can simitlerinin üstüne EMERCANCY yazdım, kovaların boş olup olmadığının son bir kontrolünü yaptım, bide suatma motorum olaydı, iyi olacadı....Bekliyoruz, nuh tufanınımı olur, romantik yürünecek normal bir yağışmı olur, bundan sonrası takdir-i ilahinin indinde gizlidir...Mevlam neylerse güzel eyler deyip, sandallar, filikalar hazırlayıp, sadece iskele alabanda için oluşacak şartlara odaklandık...Vira Bismillah... E orasıda öyle tabii....
bu arada balıkesir canakkale tekirdaga doğru baya bi şimşek aktivitesi var sayamadım vallla sürekli düşüyo
(09-13-2018, 11:21 AM)Enginist Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Amerika Florence kasırgasına hazırlanıyor. 2 milyona yakın insan tahliye edildi. Biz yine halimize şükredelim. Allahın takdiri olur tabi ama Coğrafyamız bu boyutta afetlere izin vermez değil mi Serkan bey. Yoksa olabilir mi? Coğrafyamız buna müsait değil Engin bey. Afrika kıtası şöyle 7-8 bin kilometre güneyde olsaydı o zaman mümkündü.
(09-13-2018, 10:23 AM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(09-13-2018, 09:48 AM)volkan34tr Adlı Kullanıcıdan Alıntı: bize yağmur güneyden mi gelecek doğudan mı? serkan bey sanki kütleler marmaraının güneyinde batıya dogru;marmaranın doğu tarafında karadenize doğru hareket ediyor
(09-13-2018, 11:49 AM)volkan34tr Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(09-13-2018, 10:23 AM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(09-13-2018, 09:48 AM)volkan34tr Adlı Kullanıcıdan Alıntı: bize yağmur güneyden mi gelecek doğudan mı? Acele etmeyin henüz erken, Kütlelerin yönü Akşam saatlerinden itibaren gösterdiğim şekilde olacaktır. ![]()
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| 314 Ziyaretçi |