| |
Kanada 3 km kar labirenti ziyaretçi akınına uğramış.
Çıkışı bulmamak için elimden geleni yapardım.
Beğenenler:
• adakar, Burak1980, Captmehmet, Erol Bıldırcın, gurkanozlu, Hasan_iSTANBUL, mehmet karsever, SnowPoyraz, Snowsedat, volkan34tr
Serkan hocam hayırlı geceler şöyle Bi pandemi gün leri akşam larına şöyle Bi mart genelinde bizleri ne bekliyor bir açıklama yapsanız pasımız gitse iyi olurdu slmlar
Gfs gece güncellemesi
Hastalık gibi birşey bu gfs benim peşimi bırakmayın dercesine takip ettiritiyor bizi fena çıktı değil ![]()
Beğenenler:
• adakar, Burak1980, Deepsnow, Eray, Erol Bıldırcın, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, SnowPoyraz, Snowsedat, volkan34tr
İnşallah Mart bitmeden İstanbul en kötü kky alır kar da en azından yükselerine yağar nokta. Bu ihtimal yükseliyor bakalım. Diyagram açık ara son günlerin en iyi diyagramı olacak net. Sağlam bir sistem doğuyor inşallah.
Selamünaleykum, hayırlı sabahlar, hayırlı haftasonları...Martın ilk 15 günü soğuklarla geçeceğe benziyor..Martın 7-8-9-10 unda sert sistem beklentimiz süruyor..Ayrıca Martın ilk 3 gününde Marmara'nın yüksek kesimleri KKY ve KAR görme olasılığı sürüyor..Diyagramlar bu sabah çok iyi çıktı ve beklemekde olduğum 6 -10 Mart sistemine yeşil ışık yaktı..
![]() ![]() ![]()
@KardanadamEmin bey hayirli sabahlar aleykumselam
evet pazartesiden itibaren sicakliklar 5 - 6 derecelere dusuyor hatta sali gunu birseyler olabilir kky veya kar gibi
İspanya ve İngiltere üzerinde oluşan a.b bize sistemin kuvvetli gelmesini engelliyor ama
Halen değişim sinyali var
HAVA KONUSUNDA SABIRLI OLAN KAZANIR...İŞTE BİR SABRIMIN DAHA KARŞILIĞI YOLDA GELİYOR...Nihayet sistem vermeyi birtürlü sevemeyen GFS de 6 - 10 Mart sistemi için sonunda tuşa geldi ve sistemi vermemek için kaçacak biryeri kalmamıştır..Ama yinede bu yol son derece kırçıllı bir yoldur, yinede sabrı elden bırakmayarak, sessizce, sakin ve sükut ile süreci istediğimizi tam olarak alıncaya kadar takibe devam..
![]() ![]()
Beğenenler:
• adakar, AZOR, Burak1980, Deepsnow, Eray, Erol Bıldırcın, Hasan_iSTANBUL, Oflumevlütt, Primavera, snow41, SnowPoyraz, Snowsedat, snowserap, themuslim, volkan34tr |
| Konuyu Okuyanlar: |
| ARZU, Özgür, 497 Ziyaretçi |

Düzelttim...