| |
@KardanadamEmin bey zaten bu kis hep umudumuz oldunuz cektiniz efsane adayi bir sistem getirdiniz bunuda getireceginize inaniyorum elinize emeginize saglik hep paylasimlariniz umut dolu ve hep olumlu yonde bekleyip gorelim
Beğenenler:
• adakar, AZOR, Burak1980, Canelif, Captmehmet, Constantinople, Deepsnow, Erol Bıldırcın, Hasan_iSTANBUL, mehmet karsever, SnowPoyraz, Snowsedat, volkan34tr
Beğenenler:
• adakar, Burak1980, Captmehmet,
Arkadaşlar NAO ve AO Yeni, güncel çıktılarında, 7 Mart ve sonrasına süper sert bir sistem gösteriyor, işte benimde beklediğim buydu ve Cuma gecesine kadar çok şey değişecek demiştim ve yavaştan haklı çıkmaya başlıyorum, acele etmeyin dahasıda gelecek ve diğer tüm model ve verilerdede bunu göreceğiz...Sessiz, sakin, sükut ve sabırla takibe devam..Cuma mübarek bir gündür, akşamı kritik gelişmeler göreceğiz..(ALLAH'ın izniyle)..
![]()
Beğenenler:
• adakar, AZOR, Burak1980, Canelif, Deepsnow, Ekrem14, Eray, Erol Bıldırcın, Ftherdem, hacimurat, Hasan_iSTANBUL, idieforyou41, KarlıGünler, mehmet karsever, Mertoni, snow41, SnowPoyraz, Snowsedat, volkan34tr
Merakla bekliyoruz Emin bey sizden boyle guzel seyler duymak guzel birde siz tuttugunuz sistemi birakmiyorsunuz
Nisan ayının ilk 10 günü içinde 10 m rakımda kar ezip kar topu oynamış biri olarak neden olmasın diyorum Emin Bey
Coğrafyamız ve iklimlerimiz çok şeye gebe. Önümüzdeki süreçte güzel sürprizler göreceğiz inşallah. İnanmak başarmanın yarısıdır.
Beğenenler:
• adakar, Burak1980, Captmehmet, Deepsnow, Erol Bıldırcın, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, SnowPoyraz, Snowsedat, volkan34tr
Beğenenler:
• adakar, Deepsnow, EJDER, Ekrem14, Emirsiyahbeyaz, Eray, Erol Bıldırcın, hacimurat, Hasan_iSTANBUL, SnowPoyraz, Snowsedat, volkan34tr
Akşam ecmwfsi bozdu soğuklar kuzeyde kaldı.. Mart ayında 2-3 gün ileri atan soğuklardan maalesef bugune kadar pek hayır gelmedi.
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| 49 Ziyaretçi |