Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

Moderatör Sinem Şahin nerde kendisinden haber alınamıyor kardanadam resim yarışması yaptı sonuçları açıklamadı tatlı ikramı olcaktı birinci gelen arkadaşa
  Beğenenler:
  • DeMo, Enginist, Hasan_iSTANBUL, SnowPoyraz

Emin bey teşekkürler bekliyoruz haberlerinizi  Clap
  Beğenenler:
  • adakar, Enginist, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin

Bu Emin 3 4 model fotosu atıyor güya sistem getiriyormuş inanmayın arkadaşa sistem mistem yok bahar geldi kışa kış kış hg bhr
  Beğenenler:
  • ahmetcengiz, Enginist, Haloquest, volkan34tr

resim
  Beğenenler:
  • Emreitsa, Göksel, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, mirhan

(Son Düzenleme: 02-19-2021, 03:44 PM, Düzenleyen: KardanadamEmin.)

(02-19-2021, 03:26 PM)тaяaηтυℓa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu Emin 3 4 model fotosu atıyor güya sistem getiriyormuş inanmayın arkadaşa sistem mistem yok bahar geldi kışa kış kış hg bhr

Örümceğim son günlerde biraz kafayı yemiştir, delidir, ne yapsa yeridir... eye Big Grin Smile thumbsup idare edeceğiz artık...

Geçen sefer yazdım silindi . Bazı arkadaşlar iyi niyetli değil bunu anlamak da hiç zor değil maalesef bu durumda beni geriyor. ..... Bu kadar mücadele emek hiçe sayılıyor .... Bir de sinsice içten pazarlikli bi rol model sergiliyor. ......Nasıl insanların gözünün içine bakarak yaşanmış bu kadar güzelliği yok sayıyor. ....umarım mesaj silinmez
  Beğenenler:
  • KardanadamEmin, Kızakadam

Benim memleket Samsunda 4 metre boyunda kardan 
adam yapmışlar haberlerde vardi

Sinerji dolu poztif insanlara bayılıyorum.
  Beğenenler:
  • adakar, Erol Bıldırcın, Hasan_iSTANBUL

(Son Düzenleme: 02-19-2021, 04:19 PM, Düzenleyen: mirhan.)

(02-19-2021, 03:24 PM)тaяaηтυℓa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Moderatör Sinem Şahin nerde kendisinden haber alınamıyor kardanadam resim yarışması yaptı sonuçları açıklamadı tatlı ikramı olcaktı birinci gelen arkadaşa

Bir süre önce Bende yazdımda geri dönüş alamadım. İnşallah bi sıkıntı yoktur.
  Beğenenler:
  • Hasan_iSTANBUL, SnowPoyraz

(Son Düzenleme: 02-19-2021, 05:29 PM, Düzenleyen: Hasan_iSTANBUL.)

Arkadaşlar son yaptığım güncel verileri incelememde NAO nun nötre ve hafif pozitife yükseldiğini görmekdeyim, AO da martbaşı sistemi için harika bir görünümü var..Diyagramlar biraz gelgit yapsalarda onlarda hizaya gelecek, 3 saatte bir yenileniyorlar...MJO değerleri 7 ve 8.nci fazlarda halen buda çok iyi bir durum arzediyor...Artık denizlerimizde yeterince soğumuş olacağından bundan sonra alacağımız sistemlerde durum daha olumlu seyredeceğine işarettir..Pazartesiye kadar hem 23-24-25-26 şubat hemde Mart ilk haftası sistemlerimiz daha net görüntü verecekler...Takibe devam ediyoruz.. thumbsup  GEM de sisteme yeşilışık yapmaya hazır..
resim

resim

resim

Sistemin başladığı 12 Şubat Cuma gününden bu güne kadar Forumun sorunsuz bir şekilde sizlerle buluşması için tam 518 adet yönetici işlemi yapılmıştır.
Bu günlerde siz forum üyelerimize daha iyi hizmet etmek adına zamanının bir çoğunu burada geçiren değerli yönetici arkadaşlarımıza Snowserkan ailesi
olarak Teşekkürü bir borç biliriz iyi ki varsınız değerli dostlar....

@3uZgibi 158 İşlem
@Xooner 115 İşlem
@Burak1980 70 İşlem
@snowserkan 58 İşlem
@adakar 51 İşlem
@Hasan_iSTANBUL 41 İşlem
@zerensefa 15 İşlem
@SinemSahin 7 İşlem
@Poyraz 3 İşlem

Bunu haricinde şimdiye kadar emekleri hiçbir zaman unutulmayacak olan @ThunderSnow Sezer @Snowtime Burak Kardeşimize de yapmış oldukları
hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz.

Konuyu Okuyanlar:
20 Ziyaretçi