| |
Beğenenler:
• adakar, angelusoO, Burak1980, Constantinople, DeMo, Mturi, Oflumevlütt, scream, SnowPoyraz,
Simdi siradaki sistem ne zaman Serkan bey en son 12 marta kadar onemli birsey yok demisti q2 marttakide oyle efsane bir sistem degil demisti insallah kis bitmeden bir sistem daha olsun gorelim
SERKAN BEY BEN AHMET BEYE GÜVENİYORUM GÜLDÜĞÜNÜZE GÖRE VAR BİŞEYLER AZCIK İP UCU VERSENİZ
Herkese günaydınlar
İçinizdeki kar sevincinizi kaybetmezseniz yaşlanmazsiniz. Mübarek kandil günü Rabbım sizlere uzun ömürler saglik ve huzur versin. Guzel ömrümüzde bol bol kar görürüz inşallah Sevgi ve saygilarimla
Serkan bey henüz "son" demedi arkadaşlar.
SETA deyince Dolunay hanım, Dervish gibi tahmincilerimiz bu tanımlamanın dışında kalıyorlar ve haksızlık oluyor gibi hissediyorum. Bu yüzden "Forecast Team" yani tahmin ekibi tanımını kullanmak istiyorum. Kısaca, tahmin ekibimiz bitti demeden bu kış bitmez ![]() Ekip lideri Serkan bey başlığı kapatana kadar kar umudumuz vardır.
Beğenenler:
• 3uZgibi, AZOR, Burak1980, Captmehmet, Dervis, Ftherdem, KardanadamEmin, SnowPoyraz, Snowsedat, Xooner
Beğenenler:
• Burak1980, Captmehmet, Emircan, |
| Konuyu Okuyanlar: |
| 3uZgibi, hacimuratt, тaяaηтυℓa, 53 Ziyaretçi |