Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

son bir süpriz bekliyoruz şayet olurda bize kadar dağılmadan ulaşırsa bayram yeri olur her yer
  Beğenenler:
  • berkaybkts

Bu yaklaşan ULL Eğer doğuya kayarsa bize gelen bütün DEK bandınıda yanında götürmüş olur
Umarım öyle bir durum olmaz İstanbula direk gelir ama biraz doğulu gibi geliyor şuanda
  Beğenenler:
  • adakar, Burak1980, SnowKaan

Bir forumda KOMA bulutu başlığı açmışlar gülmekten KOMAya girdim. Yok tulpar yok koma bu ne yaa meteorolojinin de otunu çıkardılar resmen.

Yine bir iş çıkışı trafiği ve karadenizden hunharca üzerimize gelmekte olan kütleler.. Vira Bismillah, kazasız belasız inşallah..
  Beğenenler:
  • Hasan_iSTANBUL

Anadolu yakası..

https://www.youtube.com/watch?v=flVDTLUCmhw

(Son Düzenleme: 02-16-2021, 06:45 PM, Düzenleyen: тaяaηтυℓa.)

Karfelsefesi söyle millete etrafa don atıp durmasınlar. Her taraf don içinde demişsin de tedbir alın bizahmet

Fatih nolcak Serkanım yaaa
  Beğenenler:
  • Atmosferikl6, Hasan_iSTANBUL, volkan34tr

Dışarıdayım hava buz gibi kuzeyimizse bulutlu. Yaklaşıyor mu yaklaşmakta olan  Smile
resim
  Beğenenler:
  • adakar, Hasan_iSTANBUL

(02-16-2021, 06:37 PM)тaяaηтυℓa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Fevzipaşa caddesinde her yer dükkan orda oturan var mı hala sizin gibi. Bence biz eski mo olmalıymışız ya da yeni mo da olur

Fatih bakirkoy florya hep ayni kader..  Tahmincilere kimsenin bisey demeye hakki yokki heryer tatmin edici kar aldi, onlar kimse kardan bahsetmezken haftalar oncesi soylediler, baska kimden ogrenicez bukadar oncesini...kar gelecek ihtimalini sevdik biz..ama artik tahmin okurken ben fatihi ayri bi dunyada dusunucemSmile Evet caddenin tam ustu degil cikan sokaklardayim
  Beğenenler:
  • Hasan_iSTANBUL

Şimdi kar yağarken, şöminenin karşısında oturacaksın bi güzel... Yüzün ellerin sıcacık olacak.. Közleri izleyeceksin huşu işinde. 

Mangal, yemek içecek felan eklemiyorum... Artık siz resmin gerisini doldurursunuz  Smile
  Beğenenler:
  • Hasan_iSTANBUL

Serkan abi İnceden bekleyin mi demek istiyorsun bize ahaha Smile

Konuyu Okuyanlar:
efe90, sirgalton, snowserkan, 81 Ziyaretçi