Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

Dek mekanizması çalışsada yerde kar tutmuyor ben bu sistemden birşey anlamadım arkadaş gel vur yık git ya
  Beğenenler:
  • Ümittt

bu seneki sistemler kıyılar için tırt idi bence.dışarıda kar tanesi bile yok ne yazıkki.sıcaklık sıkıntısı bizi bitirdi.

(02-15-2021, 03:33 PM)_KAR SEVDALISI_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: bu seneki sistemler kıyılar için tırt idi bence.dışarıda kar tanesi  bile yok ne yazıkki.sıcaklık sıkıntısı bizi bitirdi.

kendinden çok emin konuşma daha emin bey'in bahsettiği sistem var belki o sistemde sıcaklık sıkıntısı olmaz herkes kara doyar inş
  Beğenenler:
  • SnowPoyraz

(Son Düzenleme: 02-15-2021, 03:43 PM, Düzenleyen: KardanadamEmin.)

Diyagramdan anlayan arkadaşlar size söylüyorum, nasıl bu tablo? neler anlatıyor? Big Grin eye Dash Spiteful Smile  thumbsup  bi söyleyin bakalım....( fırından yeni çıktı, taze taze..)
resim

Son dem diyen arkadaşa bu çay demi değil karıştırma sistemin asıl baba kısmı daha başlamadı bu dek fragmanı Perşembe gününe kadar kar inşallah.

@KardanadamEmin anlamayan biri olarak 850hpa -10 altindaysa guzel seyler olur diye biliyorum tek baktigim ortalama -10 altinda kalmişmi Big Grin
  Beğenenler:
  • KardanadamEmin, mehmet karsever

(02-15-2021, 03:17 PM)hasanshn Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sistemin son demleri sanırım yağıyor geçiyor duruyor sonra tekrar aynı şey oluyor hava ısındı kar eriyor Sad

Sistemin son demleri olduğunu kim söyledi? Cumaya kadar devam etmesi beklenen sistem için çok erken konuşmamalısınız...

(02-15-2021, 03:48 PM)Trhero Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @KardanadamEmin  anlamayan biri olarak 850hpa -10 altindaysa guzel seyler olur diye biliyorum tek baktigim ortalama -10 altinda kalmişmi Big Grin

Doğru bildin ve bir adet, bir sıkımlık diş macunu kazandın... eye Dash Spiteful Smile thumbsup

resim

mgm cumaya kadar cuma dahil vermis cumartesi pazar tatil yapmis sanki pazartesi yine getirecek gibi yani 4 gun daha kar bizimle simdilik

(02-15-2021, 03:42 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Diyagramdan anlayan arkadaşlar size söylüyorum, nasıl bu tablo? neler anlatıyor? Big Grin eye Dash Spiteful Smile  thumbsup  bi söyleyin bakalım....( fırından yeni çıktı, taze taze..)
resim

Kış daha bitmedi daha 1 bilemedin 2 sistem daha var ve SnowMagnetEmin onları indirir inşallah. Diyor diyagramlar doğru mudur Emin Beyciğim?  Big Grin

Konuyu Okuyanlar:
ARZU, Özgür, 497 Ziyaretçi