| |
Dek mekanizması çalışsada yerde kar tutmuyor ben bu sistemden birşey anlamadım arkadaş gel vur yık git ya
bu seneki sistemler kıyılar için tırt idi bence.dışarıda kar tanesi bile yok ne yazıkki.sıcaklık sıkıntısı bizi bitirdi.
(02-15-2021, 03:33 PM)_KAR SEVDALISI_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: bu seneki sistemler kıyılar için tırt idi bence.dışarıda kar tanesi bile yok ne yazıkki.sıcaklık sıkıntısı bizi bitirdi. kendinden çok emin konuşma daha emin bey'in bahsettiği sistem var belki o sistemde sıcaklık sıkıntısı olmaz herkes kara doyar inş
Beğenenler:
• adakar, angelusoO, Ftherdem, Hasan_iSTANBUL, kral, mehmet karsever, Mturi, snow41, SnowKaan, SnowPoyraz, Snowsedat, Uygar Özerk GÜLAN, volkan34tr
Son dem diyen arkadaşa bu çay demi değil karıştırma sistemin asıl baba kısmı daha başlamadı bu dek fragmanı Perşembe gününe kadar kar inşallah.
Beğenenler:
• adakar, ahmetcengiz, hacimurat, Hasan_iSTANBUL, kral, mehmet karsever, Mturi, Nil.Trabzon, snow41, SnowPoyraz, Snowsedat, snowsnow2021, volkan34tr
@KardanadamEmin anlamayan biri olarak 850hpa -10 altindaysa guzel seyler olur diye biliyorum tek baktigim ortalama -10 altinda kalmişmi
Beğenenler:
• adakar, Hasan_iSTANBUL, mehmet karsever, Mturi, SnowPoyraz, Snowsedat, snowsnow2021, volkan34tr
(02-15-2021, 03:48 PM)Trhero Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @KardanadamEmin anlamayan biri olarak 850hpa -10 altindaysa guzel seyler olur diye biliyorum tek baktigim ortalama -10 altinda kalmişmi Doğru bildin ve bir adet, bir sıkımlık diş macunu kazandın...
(02-15-2021, 03:42 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Diyagramdan anlayan arkadaşlar size söylüyorum, nasıl bu tablo? neler anlatıyor? Kış daha bitmedi daha 1 bilemedin 2 sistem daha var ve SnowMagnetEmin onları indirir inşallah. Diyor diyagramlar doğru mudur Emin Beyciğim?
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| ARZU, Özgür, 497 Ziyaretçi |