| |
Sefa aman heyecan yapma evladım.
Çarpıntılarını daha da tetikler.. Kendine dikkat aslanım..
Beğenenler:
• adakar, Burak1980, Deepsnow, Ftherdem, Hasan_iSTANBUL, mehmet karsever, Mturi, SnowPoyraz, Snowsedat, volkan34tr
(02-15-2021, 11:21 AM)theturkayy Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @snowserkan emredersin paşam, 2 önceki mesajımda emir izlenimi yarattıysam affola, sadece rica etmek istemiştim. Yanlış anlaşılmışsa özrümü de dilerim. ANCAK şahsıma yapılan sataşmalarada cevap vermek de hakkımdır. Çünkü ben de allah korkusu olan bir ingiliz prensiyim ve sabahları kalkıp insanlara yav he he demek de en sevdiklerim arasındadır. Paşam sen bir hafta dinlen. Sistem seni yıpratmış. Sana kızgın değilim. Seni önemsiyorum.
Beğenenler:
• angelusoO, Burak1980, Captmehmet, Eray, hacimurat, Hasan_iSTANBUL, mehmet karsever, mirhan, Mturi, scream, Snowsedat, volkan34tr
Beğenenler:
• adakar, ahmetcengiz, AZOR, Burak1980, byarslan, Captmehmet, EJDER, Emreitsa, hacimurat, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, kardelisi, Mturi, Neta,
Arkadaş burada insanlar tahmin yapıyor.bize bilgi aktarıyor.tatmin edici de olabilir hayal kırıklığı da. Mesela ben beykoz riva Alibahadır hattindayim kar yok denecek kadar az sitem mı edeyim? Arabayla beş dakika gittim 30 cm üstü kar! Rabbimin takdiri bu.kalin sağlıcakla....
DEK yağışları 15 ocak sisteminde tuzla Gebze çevresinde pek ulaşamadı önümüzdeki DEK yağışları bu sefer birikim bu bölgede yapması mümkün mü
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| 3uZgibi, Ftherdem, 73 Ziyaretçi |