| |
(02-15-2021, 12:21 AM)ckanat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(02-14-2021, 11:36 PM)snow41 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Mgm gebzeye uyari yapmadi yogun kar burda asil Tutmayan karmi disariya baksaniz iyi olur dunden beri yagan oyle tutmamisti ama az onceki 2 saattir yagan kar tuttu ![]() ![]() Bu tutmamis halimi yollar dahil ![]() Buda 2 derece dedigin sicaklik Buda uyarisi
![]() Öncelikle @snowserkan üstad, emin üstad,, azor, tarantula 'ya emekleri ve başarısı için teşekkür ederim Allah muvaffak eylesin.. evet Anadolu güney Kıyılar sıkıntı yaşasada onlarında salı günü tatmin olacagını düşünüyorum inşallah Pazartesi akşam ile çarşamba sabah arası dek bantları kuvvetli olacak gibi bence sistemin en etkin en güzel yağışını bugun dediler ben salı olacak diye düşünüyorum öyle umuyorum... Herkes keyfini çıkarsın bu manzaraların hayaliyle dualarla takip ettik şimdi eldekinin kıymetini bilme zamanı herkes sonuna kadar acısını çıkartsın geçmiş, gelecek değil '' '' şuan '' diyorum ?hepinize sevgiler
Beğenenler:
• AZOR, Captmehmet, Emreitsa, Eray, Erol Bıldırcın, hacimurat, Hasan_iSTANBUL,
Beğenenler:
• AZOR, Captmehmet, garezivar, hacimurat, Hasan_iSTANBUL, Keremburada, mehmet karsever, muratevgin, SnowPoyraz, Snowsedat
Beğenenler:
• angelusoO, Burak1980, ceyycey74, Deepsnow, EJDER, Emirsiyahbeyaz, Eray, hacimurat, Hasan_iSTANBUL, Keremburada, kral, mehmet karsever, Memoli86, Mturi,
Beylikduzu olarak sanırım son yılların en yoğun ve kesintisiz 24 saat yağışını aldık. Daha bu 4/2 si, Dek lerle birlikte daha neler olacak önümüzdeki saatlerde ve de günlerde
Yağış başladığından beri izliyorum. Ataşehir de şu anda sistemin en şiddetli karı yağıyor =) sabah iş var ama camdan kendimi alıp uyuyamıyorum. Ne olacak bu halimiz =)
Beğenenler:
• angelusoO, AZOR, Captmehmet, Deepsnow, DeMo, Doqukan10., Eray, hacimurat, mehmet karsever, Mturi, Oflumevlütt,
@snowserkan abi Ecmwf ve GFS 24’ü gibi sistem veriyor senin tahminin nedir bunun hakkında? Bir sonraki sistem için incelemede bulundun mu?
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| efe90, 57 Ziyaretçi |