Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

Gökgürültüsünü duydunuz mu

Daha öncede öngördüğüm gökgürültülü kar yağışı başladı siz duydunuzmu thumbsup

Kadıköy civarında iyi gök gürledi.
  Beğenenler:
  • Burak1980, DeMo, Hasan_iSTANBUL, SnowPoyraz, Snowsedat

(Son Düzenleme: 02-14-2021, 08:05 PM, Düzenleyen: Hasan_iSTANBUL.)

Arkadaşlar son 20 dk da 713 kisi aktif olmus forumda fakat mesajlarda beğeni sayısı çok düşük. uzgun

Soğuktan elleriniz dondu beğeni yapamiyor olabilirsiniz ama , sonrasında girip beğenin Arkadaşlar. Bye

Kendim için demiyorum forumda tahmin yapan Moderatörluk yapan arkadaşlarımıza bu gün vereceğimiz beğenileri bizde 14 şubat hediyenizi verelim. Tongue

Bizim aşkımız sevdamız KAR tabikide vereceğimiz hediyede KAR Manzaraları,  Kardan Adam Resimleri ve beğenileri olur, hadi mapuk eller cepten çıksın forumda paylaşılan resimler yorumlar beğeniden yıkılsın. thumbsup

(Son Düzenleme: 02-14-2021, 08:06 PM, Düzenleyen: Kutup Rüzgârı.)

Şuan 90 rakımlı bağcılar müthiş yoğun lapa KAR yağıyor sabaha 40 cm ile uyanacaz belli

Gök gürültüsü bağcılar da olmadı fakat müthiş lapa KAR var muhteşem sin şükür Rabbime

resim

Mgm gecenin en düşük sıcaklığını 0 derece olarak göstermiş. Eksi değerlere düşmez ise yağışı bol örtüsü az olacak. En azından Kadıköy civarı için böyle tabi.

Valilik 2 gun tatili bosuna vermis olamaz, elektrik gidecek diye bende mum stoğunu boşuna yapmış olamam Smile  beklenen geliyor Allahın izniyle

(Son Düzenleme: 02-14-2021, 08:11 PM, Düzenleyen: AZOR.)

Bu geceden itibaren dek bantları görülmeye başlayacak o kadar çok ki ben size ikisini seçtim
Sıcaklıklar şu saatten itibaren düşmeye başlayacaktır 0 üstünü bir kaçgün göremeyeceğiz
resimresim

bu sistem çok efsane. şapkadan tavşan çıkarıyor
  Beğenenler:
  • AZOR, Hakand, Hasan_iSTANBUL, Korhein, Snowsedat

Konuyu Okuyanlar:
58 Ziyaretçi