| |
Beğenenler:
• adakar,
Beğenenler:
• , adakar, angelusoO, Burak1980, Deepsnow, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, Mturi, scream, SnowPoyraz, Snowsedat, suleymando
Su ana kadar eridi yagdi eridi yagdi artik erime durdu ben bu gece ve yarindan umutluyum halen
Suadiye’de göz gözü görüyor. Cıvık bir yağış var genelde. Çatılar, araba üstleri tuttu. Yeşil alanlar kısmen tuttu. Kaldırımlar ve yol tertemiz. Şu an çok hafif bir yağış var.
Gebzedede bugun kesintisiz yagdi ara ara guclendi tipiye dondü 5 - 7 cm arasi birikim yapmisti bir yandan erime vardi ama artik erime durdu dusen taneler yerde kaliyor daha sistemin basindayiz 1 haftalik sistemin daha ilk 24 saati dolmadi ben umudumu kaybetmedim bu gecde ve yarin hatta sali gunu guzel yagislarla guzel bir birikim goruruz insallah
Dek oluşumu için rüzgarın hangi yükseklikler arası kuzey, kd’dan ve yön olarak uyumlu olması gerekiyordu? Ventusky uygulamasından incelediğim kadarıyla 3.000 m üstü rüzgar GB yönünden ve bu durum yarın öğleden sonra değişmeye başlayacak gibi görünüyor.
Arkadaşlar rahat olun bu sistemde perşembe öğleye kadar bolbol KAR-TİPİ-FIRTINA ne ararsanız var..KAR örtüsü giderek artacak, soğuma yeniden önümüzdeki saatlerde yeniden düşüşe geçecek, kuvvetli KAR yağışları ve fırtına siklonun iyice yerleşmesiyle istenilen kıvama gelecektir..Önümüzde Kuvvetli ve sürekli KAR yağışlari için bugeceyle beraber 3,5 gün süreyle etkisini arttırarak sürdürecek..NAO ve AO süper, diyagramlarda güncellendikçe önümüzdeki günler için oldukça uygun pozisyona gelmeye başladılar..Artik asıl KIŞ ŞARTLARI yeni başladı...
![]() ![]()
Beğenenler:
• adakar, Altıgen Buz Kristali, AZOR, Burak1980, Deepsnow, Ftherdem, hacimurat, Hasan_iSTANBUL, Kadriyeuygun, kral, Mturi, Nuray, Primavera, snow41, SnowPoyraz, Snowsedat, volkan34tr
Maltepeye çok iyi iri taneli yağıyor.sabahtan beri kesilmiyor 2 yıl sonra böle kar görmek çok güzel.bu sistemden çok umutluyum
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| Əspəranza34, 78 Ziyaretçi |