Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

Sistem daha yeni etkili olmaya başladı ne bu acele anlamadım? Bu arada haftalar öncesinden bu sistemi tahmin ve takip eden SETA üstatları ve diğer tahminci ve yorumculara teşekkür ediyorum. Nice sistemlere inşallah...

Bugun ogleden sonra kadikoy icin yagmur gosteriyo umarim yagmaz azicik bi birikim var oda erimesin ? ?
  Beğenenler:
  • Constantinople

resim

Maltepe 260mt. 20cm i gectik. Tebrikler snowserkan Smile
  Beğenenler:
  • adakar, Captmehmet, Hasan_iSTANBUL, KMA76, SnowPoyraz, Xooner

Herkese iyi pazarlar 

Kar yağışı aralıksız devam etmekte şu an

Gökten yağan kar yağışı benim için sihirli bir doğa olayıdır.

An itibariyle tadını çıkarmak lazım.

1 ay önceden 14 subat sevgililer gününde kar gelecek 
diyen üstadlari gerçekten tebrik  ediyorum.

Bu sistemde DEK-LON yağışları var. Küfür mü etmişler ederler. Herkes karakterinin gereğini yapar. Bize yakışan ise kem söz sahibinindir sözüne uygun olarak bunları kaale almamaktır. Tabii ki forumdan uzaklaştırılacaklardır o kadar da olsun bunlar için yasal takip başlatın bakalım o klavye delikanlıları nasıl da süt dökmüş kedi gibi oluyor bunlar.

istanbul'un neresinde yağmur var? bence hiç bi yerinde yoktur. ortalığı karıştırmaya çalışanlar hala çabalıyorlar Smile ahh ahh bir bitmediniz.
  Beğenenler:
  • Captmehmet, mehmet karsever

Arkadaş bu yeni üyelerin iyi niyetli olarak geldiğini düşünmüyorum bu foruma referansız üyelik alımının kapatılması lazım.

Banlanıp farklı nicklerle yeniden üye olup burada iphone tahminini paylaşmak,mevcut sistemi kötülemek gibi art niyetle üyelik alanların biran önce defolup gitmesi dileği ile.

тaяaηтυℓa Dek ile DEK LON arasında bir fark var mıdır? Aynı şey ise kusura bakma bilgisizlik Wink merak ettim. Şu DEKLON olayına bile heyecan yapıyoruz.
  Beğenenler:
  • Constantinople

Kervan yürüyor boşverin teşekkürler
  Beğenenler:
  • Constantinople

Tahmin kelimesinin anlamı.

Yaklaşık olarak değerlendirme, oranlama.

Akla, sezgiye ya da birtakım verilere dayanarak, gelecekteki bir olayı, bir durumu bilme, kestirme.

Ben bu siteye kurulduğu zaman üye oldum .
Bilgim yok ama merakım var. Sadece takip ediyorum.
Başta Serkan bey olmak üzere , gece gündüz demeden buraya emek harcıyan tüm tahmici ustatlara selam olsun.

Maalesef yapılan mesnetsiz eleştirileri ve göremediğimiz terbiyesiz yorumları yapanları kınıyorum.
Gölge etmeyin.
Youtube, Twitter ve instagram da oynayın burayı kirletmeye hakkınız yok.
Gereksiz ise şimdiden özür dilerim.
  Beğenenler:
  • DeMo, Karrrrr, Xooner

Konuyu Okuyanlar:
Beykozlu53, hacimuratt, 35 Ziyaretçi