| |
Vahh vah tarantula ustayada linç başlamış geçmiş olsun diyelim neyse biz kurtulduk çağırssk gelirmi acaba biraz daha üye toplarsak gelir heralde.
Bugün tarantula nickli bir üye banlandı, gelir gelmez ortalığı karıştırmaya geldiği için banlandı kendisi.
Tarantula geldi ve banlandı hadiya siz öyle diyorsanız öyledir 7 senedir yazılarını okurum evet sivri dillidir ama bu kadar çabuk hayretler içersindeyim keşke böyle olmasaydı.(belki o değilldir)
Üye olan kişi tarantula'nın kendisi değildi. boş yere kimse engellenmez.
Kendisinin olmadığından bende eminim, çünkü kendisinin malum yerde aysonu için kar tahmini var. Buraya gelip yağmayacak gibi saçma sapan laf sokan bir mesaj atmazdı. Fake hesaplara karşı uyanık olmakta fayda var.
(02-13-2018, 12:33 AM)greenmile Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ben de geldim Hoşgeldin dostum keyifli vakit geçirmen dileğiyle. ![]() ARAYIPTA BULAMAYAN DOSTLAR İÇİN MODELLERİN KISAYOLLARU AŞAĞIDADIR. [METEOCIEL.FR]
SUDAN ADAM
Daha önce BURADA Bahsettiğim gibi;
GFS son iki güncellemesi bizim istemediğimiz 2.şıkka doğru meyilleniyor. Yüksek Basınç izlanda tarafına oradanda grönland yükseğine dönüşüyor. Bu hareket soğuk salınımı kısmen batımızda bırakır. Beklediğimiz soğuk atağı devamlı öteleme eğilimine zorlar. ![]()
Serkan Bey, süre uzun olduğu için modellerin bizim lehimize değişme şansı yok mu?
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| 3uZgibi, Barbegazi, coskunnkartal, hacimuratt, Kartalmustafa, scream, WsRc1967, 43 Ziyaretçi |

Karadul olan....