Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

(Son Düzenleme: 02-14-2021, 02:15 AM, Düzenleyen: karkureyici.)

Hasan Beye teşekkürler.
Hasan_iSTANBUL yazdı (02-14-2021, 02:01 AM)
Polemik içerisine girmek istemiyorum ama burada efsane beklerken kestane oldu gibi site içerisinde uygun olmayan kelimeler başından her yorum silinir ben silmeyip uygun hale getirdim bilginize..
  Beğenenler:
  • SnowPoyraz, Snowsedat

resim

Sağda gösterilen saatin üzerine +3 saat ekleyin.
  Beğenenler:
  • adakar, blackcopper, Hasan_iSTANBUL, Karreis, Snowsedat

@scream onu çözmüştüm. Ama yeşil bölgeler hala çok uzak.

1Kardanadam 

Coşkuyu elden bırakmayalım anı yaşayalım bırakın cm hesabını artık yağıyor ya buna şükür edelim değil mi  atessnowserkan ve emin bey  Bye

Arkadaşlar sabredin biraz İstanbul geneli güzel bir kar alacak bu kimi ilçede 20 cm olur kimi ilçede 50 cm, bulunduğumuz rakım bu farklılıkların oluşmasına neden olacaktır elbet oyuzden buraya azmı yağar şuraya cokmu yağar demeyi bırakalım sistem illaki bir yerden giriş yapıyor heryer ayni anda ayni kar yağışını alma şansı yok , sabredin bekleyin bu saatten sonra artık bazı şeyleri hep beraber yaşayıp görecez oyuzden ne tahmincileri gereksiz sorularla yoralım nede olumsuz tartışmalara meal verecek ortam hazırlayıp Moderatör leri zor durumda bırakalım sadece anı yasayip onu paylaşalım.

Gerisi artik herkesin bildiği gibi, Mevlam Neylerse Güzel Eyler insaAllah

Beykoz sahil son durum:

Kar yağışı hiç durmadı. Sakin sakin, salına salına yağmaya devam ediyor.  Bye

resim

14 subat sevgililer günü için jest oldu gerçekten. 
Kar yağışı hala son hızıyla  devam ediyor.
Cimenlerde yeşilin rengi kayboldu neredeyse. 
Arabaların üstü tuttu
Rüzgar çok sert esiyor  ve cok soğuk 
Rakim 162 burda
ve ben 11.katta oturuyorum oldu rakim 195  Smile

resim
Anlık Çanakkale Biga. Sabaha aynı goruntuyle uyanmak umuduyla herkese iyi geceler dilerim.

Arkadaşlar bırakın polemik olacak mesajlari artik lütfen, bu tarz mesajlar silmek durumunda kalıyoruz, neticesinde karşılıklı atismanin bir manası yok, bırakın ani yaşayın alın cayinizi kahvenizi KAR yağışının tadını çıkarın.

Sistem imiz hayırlı olsun bol kar nasip etsin Türkiye mize İstanbul umuza tahmin yapan arkadaşlar ın hepsini ne sonsuz teşekkürler yalnız çok doyumsuz arkadaşlar varyazı yazıyor lar yahu yağış direkman kar olarak düşmeye başladı sahillerde bile yağışlar giderek etkisini artırıyor yok şöyle böyle diyen arkadaş lar var ÇOK DOYUMSUZ Bİ TOPLUM OLUŞMAYA BAŞLADI şükür denen birşey yok elhamdülillah diyelim ki RABBİM daha fazla versin

Konuyu Okuyanlar:
GODZİLLA, 35 Ziyaretçi