Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

Eğer buraya (tuzla sahil) kar yağarsa heryere yağıyor demektir şu an bir gol haberi yok
  Beğenenler:
  • Hasan_iSTANBUL

(Son Düzenleme: 02-13-2021, 11:11 PM, Düzenleyen: Hasan_iSTANBUL.)

@Enginist KARdesim bu ara biraz uykusuz kalacaz artik yapacak birsey yok biz bu günleri yil içerisinde iple çekiyoruz varsin olsun bir kaç saat uykusuz kalalım bence sorun olmaz.

Yiğenlerimide öpün benim için, selamlar saygılar.. thumbsup
  Beğenenler:
  • Burak1980, Captmehmet, Enginist, Primavera, SnowPoyraz, Snowsedat

https://www.milliyet.com.tr/gundem/son-d...di-6430796

Bu paylasimim @zerensefa ya gelsin haberde silivride etkili kar yagiyor diyor dogrumu bilmiyorum

@snowserkan evet haklısınız.

Kıyılarda bile direk kar olarak başladı.

Kupkuru buz gibi yağıyor maşallah.

Haftalar önceden bu heyecanı bize yaşatan herkese sonsuz teşekkürler.

İyi ki varsınız.

İyi ki varız.

MALTEPE'DE ŞİDDETLİ FIRTINA ve UFAKDAN TİPİ BAŞLAMIŞTIR.. thumbsup Daha şimdiden damlar tutmaya başladı, yarın akşam bu saatleri hayal bile etmek zor, metre tahminlerine dönülebilir..Benden söylemesi..Metrelik KAR olursa beni hatırlayınız.. eye Big Grin Smile thumbsup

(02-13-2021, 11:11 PM)eksionline Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Eğer buraya (tuzla sahil)  kar yağarsa heryere yağıyor demektir şu an bir gol haberi yok

imkansız kardeşim buraya kaç senedir es geçiyor en son 2017 de yerde kar görmüştük dimi Smile
  Beğenenler:
  • Deepsnow, eksionline, Hasan_iSTANBUL, Primavera, SnowPoyraz

SErkanım dediğin gibi öğrenecekler kar için bir sürü parametre var sadece 850 hpa 500 hpa dewpoint, 2m, rüzgar vs belirleyici olmuyor ama adam poyrazı görünce 850 hpa da -8 derece görünce kky yağmur der tabii bu tecrübe işi üstat öğrenecekler zamanla.

Tuzlaya da yağacak Gebzeye de.

Az sonraWink
  Beğenenler:
  • ermansau, Hasan_iSTANBUL, SnowPoyraz

(Son Düzenleme: 02-13-2021, 11:21 PM, Düzenleyen: AZOR.)

Evet arkadaşlar size iyi haberlerim son efi endeksi çalıştırmalarına göre kar yağışı ve derinliği artacaktır yaklaşık 5 ila yer yer 12 cm 
resim

Adada kar başladı. Burada yağıyorsa İstanbul da heryerde yağıyordur.

Konuyu Okuyanlar:
Poyrazkarayel, 9 Ziyaretçi