Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

Sabırla bekliyoruz Serkan bey.

En sonunda sizi buldum Serkan bey, en azından burada tahminin değerini bilen insanlarla tahminlerinizi paylaşıyorsunuz.
Sonuçta adı üstünde "tahmin" maç skorunu da tahmin edebiliriz, tutmayınca kızıyor muyuz?

(02-12-2018, 09:07 PM)zaferdemir Adlı Kullanıcıdan Alıntı: En sonunda sizi buldum Serkan bey, en azından burada tahminin değerini bilen insanlarla tahminlerinizi paylaşıyorsunuz.
Sonuçta adı üstünde "tahmin" maç skorunu da tahmin edebiliriz, tutmayınca kızıyor muyuz?

Hoşgeldiniz Zafer Bey. thumbsup

(Son Düzenleme: 02-12-2018, 09:25 PM, Düzenleyen: Kar plas 53.)

Merhaba serkan bey sizi bulmak çok güzel ben bolbol kar rize 53 sizleri seviyoruz takip herzaman saygılar

Çok değerli üyelerin burda olduğunu düşünuyorum herkeze hayırlı akşamlar

(02-12-2018, 09:23 PM)Kar plas 53 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba serkan bey sizi bulmak çok güzel ben bolbol kar rize 53 sizleri seviyoruz takip herzaman saygılar

Çok değerli üyelerin burda olduğunu düşünuyorum herkeze hayırlı akşamlar

Hoş geldiniz.
Bütün üyelerimiz çok değerlidir. sizde o değerlerin içinde yerinizi aldınız.

Serkan bey gidişat nasıl sizce

(Son Düzenleme: 02-12-2018, 10:59 PM, Düzenleyen: snowserkan.)

(02-12-2018, 10:35 PM)Snowlove sinan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan bey gidişat nasıl sizce

Sinan bey Ay sonunda kuzeyden çok kuvvetli soğuk salınacak. inanın bundan şüphem yok.

Ancak bu salınım nereye olacak? Batı Avrupaya mı yoksa doğu Avrupaya mı?

İşte bunu belirleyecek olan İskandinav yükseğinin alacağı şekil ve yükselen AZOR Yükseğinin konumu olacak.

Hangi Senaryo gerçekleşecek? bunu anlamak için en az 3-4 gün takip etmek gerekiyor.

1.şık . Sistemi bize indirir.AZOR Kuvvetli ve İskandinav yükseği uygun konumlanmıştır

2.şık  .Sistemi Batı avrupa'ya indirir. AZOR ve İskandinav yükseği yerinde yoktur.
Grönland üzerinde konumlanan ve genişleyen YB, Sistemi Batıya indirir.

1.ŞIK:Bu konumlama bizi KAR'a Gömer. thumbsup

OoLknP.png

z0Bgv9.png

2.ŞIK BİZ BUNU İSTEMİYORUZ.SİSTEMİMİZİ KAPTIRMAYIZ. Smile

lOWLzl.png

VrMAyq.png

(Son Düzenleme: 02-12-2018, 11:13 PM, Düzenleyen: snowserkan.)

Altta GFS Ana senaryosunun son saatlerde verdiği Jet Stream Akıntısına bakın!
Afrika'dan başlayıp,Arabistan,Irak,İran üzerinden Hazar gölüne kadar uzanıyor.
Jet rüzgarı çok güney'de. Bu tam tepemize kuvvetli üst seviye soğuğunun ineceği anlamı taşır.
Bu soğuğun sınırını koruyan jet streaklar Arabistan çöllerine kadar uzanmışlar.

resim

Serkan bey iskandinavyada 1045 varken avrupaya dalması zor gözüküyor tabiki bugünkü çıktılara baktığımızda daha çok takla atar biliyoruz ama iyi kötü ana karakteri buna benzer diye düşünüyorum
resim

1.şık o işte. biz onu istiyoruz.

Konuyu Okuyanlar:
3uZgibi, Barbegazi, coskunnkartal, hacimuratt, Kartalmustafa, scream, WsRc1967, 43 Ziyaretçi