| |
Tahmincilere göre saat 20:00 21:00 civarı kar yağışı istanbula giriş yapacakmış. Sadece 3 saat kaldı hava kapadı kar topluyor biraz kırmızılaştı gibi herkes yerini aldıysa 1 aydır beklediğimiz an geliyor
Kar yağışı bu gece 9 10 gibi başlar Çarşamba akşamına kadar devam eder siklon dek kokteyliyle. Şu an tablo böyle pts akşam yeniden bir değerlendirme yaparım inşallah zira bu modeller çok oynak ne desek boş ay sonuna kadar kısa molalar olsa da kar var asıl beklediğim güçlü sistem ayın son haftasında gibi şu an için modellerin öngöremediği bazı şeyler var bakalım ne zaman modellere yansıycak az sabır bu modeller 180 derece değişecek bu böyle gitmez keser döner sap döner gün olur hesap döner
Şanslısın istambul şanslısın marmar, biz denizli olarak şuan 10 12 derece sicakliktayiz
kiskaniliyorsunuz.
Gecesini gündüzünü ayırıp yorumlarıyla bizi bilgilendiren, bildiklerini esirgemeyen @KardanadamEmin @snowserkan @AZOR ve diğer yönetici dostlara çok teşekkür ederim.
Nöbetteyiz bekliyoruz heyecanla
Hatalar kaybolan çabalar değildir, onlar başarıya giden yolda işaret direkleridir.
Beğenenler:
• Altıgen Buz Kristali, Emreitsa, hacimurat, Hasan_iSTANBUL,
Bu sistemi en erken söyleyen basta Serkan bey, Emin bey olmak uzere buradaki degerli tahminci hocalarimizdir, bu bir gercek.. herkes sonradan yola geldi =) dolayisiyla keşke snowserkan.com’un bir telefon uygulaması olsa.. biz de oradan takip etsek olası hava durumunu.. ne güzel olurdu.. bu da gelecek günlere yönelik bir temennidir.. (teknik bilgim olmadığı için kolaylık veya zorluk derecesini bilmeksizin attim ortaya)
Beğenenler:
• Deepsnow,
Şimdi dışardan geldim.
Eskilerin "kar soğuğu" dedikleri bir hava var. Sevdiceğimiz önden elçisini göndermiş. Hazır olun birazdan geliyorum diyor. Artık nefesler tutuldu. Kavuşma anına saatler kaldı.
Beğenenler:
• Altıgen Buz Kristali, Burak1980, Captmehmet, EJDER, Eray, Haloquest, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, Mturi, Primavera, Semih, SnowPoyraz, Snowsedat, snowsnow2021, Umut Karaman, volkan34tr
Saat 19:00'da Olimpiyat stadında Karagumruk Fenerbahce maçı var. Bakalim ikinci yarida kar yağışına şahit olacak mıyız
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| 26 Ziyaretçi |

Windy uygulaması 3 gün içinde tahmini birkim 

kiskaniliyorsunuz.