| |
Rusyadan ik kar haberi :
https://tr.sputniknews.com/rusya/2018090...i-sibirya/ 20:10 03.09.2018(Güncellendi 20:27 03.09.2018) Rusya’nın Sibirya bölgesinde yer alan Kemerovo Bölgesi’nde ilk kar yağdı. Karın hava sıcaklığındaki ani değişim yüzünden yağdığı belirtiliyor. Kemerovo sakinleri, bölgenin farklı yerlerine yağan ilk karın görüntülerini sosyal medyada paylaştı. ….
AdakaR
Arkadaşlar uzun yılların engüzel SÜPER HÜCRESİNİ Maltepe'de yaşamış bulunuyoruz, az evvel sona eren şiddetli sağanak ve fırtına çoğu yerde subaskınlarına yol açtığını düşünüyorum. Benim dükkandan su boşaltmakdan anca fırsat bulabildim. Sanıyorum birçok ev ve dükkanı su basmış olabilir, haberleri takipedin derim..Hatta şiddetli fırtına ve sağanak yağışı videoyada çektim....
(09-06-2018, 04:15 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar uzun yılların engüzel SÜPER HÜCRESİNİ Maltepe'de yaşamış bulunuyoruz, az evvel sona eren şiddetli sağanak ve fırtına çoğu yerde subaskınlarına yol açtığını düşünüyorum. Benim dükkandan su boşaltmakdan anca fırsat bulabildim. Sanıyorum birçok ev ve dükkanı su basmış olabilir, haberleri takipedin derim..Hatta şiddetli fırtına ve sağanak yağışı videoyada çektim.... Geçmiş olsun gelelim temizliğe
(09-06-2018, 04:15 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar uzun yılların engüzel SÜPER HÜCRESİNİ Maltepe'de yaşamış bulunuyoruz, az evvel sona eren şiddetli sağanak ve fırtına çoğu yerde subaskınlarına yol açtığını düşünüyorum. Benim dükkandan su boşaltmakdan anca fırsat bulabildim. Sanıyorum birçok ev ve dükkanı su basmış olabilir, haberleri takipedin derim..Hatta şiddetli fırtına ve sağanak yağışı videoyada çektim.... Geçmiş olsun.
(09-06-2018, 04:19 PM)ThunderSnow Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ThunderSnow, çok teşekkür ederim kardeşim.(09-06-2018, 04:15 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar uzun yılların engüzel SÜPER HÜCRESİNİ Maltepe'de yaşamış bulunuyoruz, az evvel sona eren şiddetli sağanak ve fırtına çoğu yerde subaskınlarına yol açtığını düşünüyorum. Benim dükkandan su boşaltmakdan anca fırsat bulabildim. Sanıyorum birçok ev ve dükkanı su basmış olabilir, haberleri takipedin derim..Hatta şiddetli fırtına ve sağanak yağışı videoyada çektim....
Emin'e ne diyeceğimi bilemedim.
Gözün aydın yağış ve serinliği yaşadın. Sen ve tüm Maltepe-Kartal hattında oturanlarada Geçmiş olsun ve kolay gelsin.. Bir sonraki raund 13 Eylül'de bu arada. O Maça daha sıkı hazırlanmak gerekiyor..
(09-06-2018, 04:18 PM)Yeşil_deniz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(09-06-2018, 04:15 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar uzun yılların engüzel SÜPER HÜCRESİNİ Maltepe'de yaşamış bulunuyoruz, az evvel sona eren şiddetli sağanak ve fırtına çoğu yerde subaskınlarına yol açtığını düşünüyorum. Benim dükkandan su boşaltmakdan anca fırsat bulabildim. Sanıyorum birçok ev ve dükkanı su basmış olabilir, haberleri takipedin derim..Hatta şiddetli fırtına ve sağanak yağışı videoyada çektim.... Yeşildeniz, aynen kardeşim, temizlik yapmaktan belfıtığı olacam, ALLAH korusun....Teşekkür ederim. |
| Konuyu Okuyanlar: |
| 207 Ziyaretçi |