Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

Hava Durumu Tahmin ve Uyarılar

Kıyı kesimlerde etkili...

resim
  Beğenenler:
  • KardanadamEmin, MaxZero, mehmet karsever

Rusyadan ik kar haberi :

https://tr.sputniknews.com/rusya/2018090...i-sibirya/

20:10 03.09.2018(Güncellendi 20:27 03.09.2018)

Rusya’nın Sibirya bölgesinde yer alan Kemerovo Bölgesi’nde ilk kar yağdı. Karın hava sıcaklığındaki ani değişim yüzünden yağdığı belirtiliyor.
Kemerovo sakinleri, bölgenin farklı yerlerine yağan ilk karın görüntülerini sosyal medyada paylaştı.
….
AdakaR

Son 12 saate yağan yağmur  miktarı

resim
  Beğenenler:
  • KardanadamEmin, MaxZero, Ömer18

Arkadaşlar uzun yılların engüzel SÜPER HÜCRESİNİ Maltepe'de yaşamış bulunuyoruz, az evvel sona eren şiddetli sağanak ve fırtına çoğu yerde subaskınlarına yol açtığını düşünüyorum. Benim dükkandan su boşaltmakdan anca fırsat bulabildim. Sanıyorum birçok ev ve dükkanı su basmış olabilir, haberleri takipedin derim..Hatta  şiddetli fırtına ve sağanak yağışı videoyada çektim.... uzgun Laie
  Beğenenler:
  • MaxZero

(09-06-2018, 04:15 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar uzun yılların engüzel SÜPER HÜCRESİNİ Maltepe'de yaşamış bulunuyoruz, az evvel sona eren şiddetli sağanak ve fırtına çoğu yerde subaskınlarına yol açtığını düşünüyorum. Benim dükkandan su boşaltmakdan anca fırsat bulabildim. Sanıyorum birçok ev ve dükkanı su basmış olabilir, haberleri takipedin derim..Hatta  şiddetli fırtına ve sağanak yağışı videoyada çektim.... uzgun Laie

Geçmiş olsun gelelim temizliğe
  Beğenenler:
  • KardanadamEmin, MaxZero

resim
  Beğenenler:
  • KardanadamEmin, MaxZero, Ömer18

(09-06-2018, 04:15 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar uzun yılların engüzel SÜPER HÜCRESİNİ Maltepe'de yaşamış bulunuyoruz, az evvel sona eren şiddetli sağanak ve fırtına çoğu yerde subaskınlarına yol açtığını düşünüyorum. Benim dükkandan su boşaltmakdan anca fırsat bulabildim. Sanıyorum birçok ev ve dükkanı su basmış olabilir, haberleri takipedin derim..Hatta  şiddetli fırtına ve sağanak yağışı videoyada çektim.... uzgun Laie

Geçmiş olsun.
  Beğenenler:
  • KardanadamEmin, MaxZero

(09-06-2018, 04:19 PM)ThunderSnow Adlı Kullanıcıdan Alıntı:

Geçmiş olsun.
ThunderSnow, çok teşekkür ederim kardeşim. thumbsup
  Beğenenler:
  • MaxZero, ThunderSnow

Emin'e ne diyeceğimi bilemedim.

Gözün aydın yağış ve serinliği yaşadın.
Sen ve tüm Maltepe-Kartal hattında oturanlarada Geçmiş olsun ve kolay gelsin..

Bir sonraki raund 13 Eylül'de bu arada.
O Maça daha sıkı hazırlanmak gerekiyor..
  Beğenenler:
  • adakar, KardanadamEmin, MaxZero, mehmet karsever, Ömer18

(09-06-2018, 04:18 PM)Yeşil_deniz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:

Geçmiş olsun gelelim temizliğe

Yeşildeniz, aynen kardeşim, temizlik yapmaktan belfıtığı olacam, ALLAH korusun....Teşekkür ederim. thumbsup
  Beğenenler:
  • MaxZero, mehmet karsever

Konuyu Okuyanlar:
232 Ziyaretçi