Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

Karla karışık yağmur 

@AZOR reis gönderdiğin son verilere göre Sinop en şanslı şehirlerden birisi olacak galiba doğrumudur acaba  ates
  Beğenenler:
  • AZOR, SnowPoyraz

(Son Düzenleme: 02-13-2021, 03:55 PM, Düzenleyen: KardanadamEmin.)

MGM nin SON GÜNCELLEMESİ ve TAHMİNİ..Yalnız dahada uzatacaklar bu şimdiki son tahminleri, bizlerde 8-10 gün hatta dahada uzayabilir diyoruz.. thumbsup https://www.mynet.com/meteoroloji-den-ye...0106727624

Balıkesir radarına baktığımızda sistemin girişini görebiliyoruz artık geliyor gönlümüzün efendisi
  Beğenenler:
  • Hasan_iSTANBUL, konuralp, SnowPoyraz

(Son Düzenleme: 02-13-2021, 06:00 PM, Düzenleyen: Burak1980.)

Kar çılgınlık sevda size yemin ederim evde doğduğumda göbek bağımı kesip karın içine atmışlar laf olsun diye değil gerçekten o kar tanelerinin düşüşünü izlemek herşeye bedel

Alıntı:Merhaba ;
Profil bilgilerinize İl ve İlçe bilgilerini girebilir misiniz ?

(Son Düzenleme: 02-13-2021, 04:07 PM, Düzenleyen: snow41.)

Zaten dun butun haftayi kapatmisti yine temkinli davraniyor yarin yine haftanin hergunune verebilir yagisi sizin ayin 23 undeki sisteme baglayabilir

resim

Sanki canakkele uzerinden birseyler geliyor
  Beğenenler:
  • adakar, Hasan_iSTANBUL, KMA76, konuralp, SnowPoyraz

Okadar yıl amatör tahminci arkadaşları takip ediyorum ama bu seneki kadar MGM tahminleri ile çelişkileri bu denli karmaşık olduğunu ilk defa görüyorum, daha önceki yıllarda da sapma yanılma payları vardı ama bu sene daha farklı sistem güçlü ancak girişte zorlanıyor Smile amatör tahminciler 2 ye hatta 3 e bölünmüş durumdalar MGM ise istikrarlı ve garantili zannettiğimiz tavrından vazgeçmiyor. Bizde burada belli belirsiz yorumlar yapıp sabırsızlık içinde bekliyoruz.Tabiki yaşayıp göreceğiz olacakları, süpriz gelişmeleri (olursa tabi) takdir Allah'ın ama dediğim gibi bu kadar gündem oluşturan bir sistem daha ben görmedim desem yeridir. Herşeyin hayırlısı.

en haycanlı saatler başladı umarım sistemde çok fazla süpriz goruruz
  Beğenenler:
  • KMA76

(Son Düzenleme: 02-13-2021, 04:32 PM, Düzenleyen: scream.)

resim

Serkan bey sizden bir ricam var ortadaki bilgi kirliliği nedeni ile sizden bir yorum alabilirmiyiz şimdiden teşekkürler
  Beğenenler:
  • ErolB

Herkese merhaba,
Şunu bilmenizi isterm ki; İlk 3-4 günde sıkıntı yok.
Sonrası biraz karışık..takip ediyoruz.

Olanla yetineceğiz. Asi olmayacak şükür ve teşekkür edeceğiz.

Konuyu Okuyanlar:
Əspəranza34, 78 Ziyaretçi