| |
https://mgm.gov.tr/tahmin/aylik-tahmin.aspx?h=1#sfB
mgm 10-20 den sonra açmış havayı.üstadlar sonrası için var mı sistemler ? Emin abi, serkan bey ? ne diyorsunuz ?
Beğenenler:
• adakar, Altıgen Buz Kristali, Dervis, Hasan_iSTANBUL, kral, Mturi, Nil.Trabzon, Nuray, Özgür, Primavera, SnowPoyraz, Umut Karaman
Adminler medaratorler S E T A ve Snow41 sizleri takip etmek den keyif alıyorum. Siteye her girdiğimde kar animasyonları da çok mutlu ediyor. Huzur bulduğum Beyaz konfetiler yüreğim kıpır kıpır saatler kaldı sizleri bekliyorum.
Beğenenler:
• Altıgen Buz Kristali, Emirsiyahbeyaz, Hasan_iSTANBUL, kral, Mturi, Snow Gökhan, SnowPoyraz
Sahlepler hazır fincanlar hazır emeklerinize yorumlarınıza sağlık beyaz heyacan anlatılmaz yasanir
Gfs öğlen güncellemesi
112 saatte kadar toplam kar bu değer sabah güncellemesinde 210 lü saatlerde oluşuyordu
Beğenenler:
• Abdullahkara61, adakar, Altıgen Buz Kristali, Burak1980, Captmehmet, Emirsiyahbeyaz, Hasan_iSTANBUL, Hax87, Kardanyollar, konuralp, kral, Mturi, Nuray, Semih, SnowPoyraz, Snowsedat, Umut Karaman
(02-10-2021, 08:17 AM)Snow Gökhan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sürmeli bu sabah radyo programında da pazar, pzt kar var. Diğer günlerde çok ciddi bir yağış beklemiyoruz gibi konuştu. Buradaki üstadlar önlem alın diye sürekli uyarırken hala sıradan bir sistem gibi konuşuyor. (02-13-2021, 01:02 PM)AZOR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Gfs öğlen güncellemesi Dansöz bu GFS bence iyi demek için son günü beklemek lazım Pazartesi akşamı da böyle çıkarsa umutlanabiliriz artık son güne kadar isterse kutupları indirsin GFS’ye inanmıyorum.
Deniz etkisiyle görülecek yağışların daha etkin olacağı bir tablo ortaya koydu GFS öğle güncellemesi. Avrupa ve boğaz hattı için dengeleyici yağışlar demek bunlar...
Beğenenler:
• adakar, Altıgen Buz Kristali, AZOR, Burak1980, Deepsnow, Ergunkar, hacimurat, Hasan_iSTANBUL, kral, mirhan, SnowPoyraz, Snowsedat, Umut Karaman
(02-13-2021, 01:13 PM)тaяaηтυℓa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Zeren Sefa aynı uyarıyı bir dosta da yaparsanız o zaman hakkaniyetle davrandığınızı kabul edeceğim sadece forumda benim adımı vererek beni tehdit ederseniz bunu asla kabul etmem bunu da bilin adam bana durduk yere sataşıyor ona tek laf yok bana gelince tehdit ban falan işinizi düzgün yapın lütfen eleştiriye açıksanız bu mesajımı silmezsiniz Gelin bu konuyu sohbet muhabbet altında konuşalım... Silmeyeceğim mesajınızı. SUDAN ADAM
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| 14 Ziyaretçi |